iOS 13 ve iPadOS 13 Beta 8: Yenilikler

Apple bugün geliştiriciler için iOS 13 ve iPadOS 13’ün sekizinci beta sürümünü yayımladı. En son beta sürümü muhtemelen Apple, iOS 13 ve iPadOS 13’ü Eylül ayının ikinci yarısına hazırlarken, işletim sistemi ve çeşitli sistem uygulamalarıyla ilgili sorunları gidermeye odaklanıyor.

Bu hata düzeltmelerinin yanı sıra, en yeni beta sürümleri ayrıca aşağıda belirttiğimiz bir takım değişiklikler ve geliştirmelerle birlikte geliyor.

Önceki beta sürümleriyle karşılaştırıldığında, iOS 13 ve iPadOS 13 beta 8 herhangi bir büyük değişiklik içermiyor. Apple, şu anda tüm işletim sistemlerinde açıklanmaya başlandığı için tüm hataları düzeltmeye odaklandığından anlaşılabilir bir durum. OTA güncellemesi de 120 MB-130 MB civarındaydı ve bu da iOS 13 ve iPadOS 13 beta 8’in hata ayıklama geliştirmeleri olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

En yeni beta, iOS 13 ve iPadOS 13’teki Posta uygulamasıyla ilgili tüm sorunları hala çözmüyor. Beta sürümlerinin kamuya açıklanmasından bir aydan kısa bir süre önce bu tür büyük hatalarla birlikte geldiğini görmek biraz sinir bozucu. Siri Kısayolları Otomasyonu, iOS 13’ün bu beta sürümünde de hala eksik.

Dosyalar uygulamasında SMB / CIFS ile ilgili başka bir sorun bu beta sürümünde çözülmüştür.  Bu Özellik Hala mükemmel değil ama  en azından şimdi çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir