iOS 14.2 Beta 2 güncellemesi Bubble Tea, Bayrak, Ninjalar ve Daha Fazlasını İçeren Yeni Emojileri Tanıttı

iOS 14.2 Beta 2, Unicode Emoji v13.0’ın bir parçası olan yeni, özel olarak tasarlanmış emojileri beraberinde getiriyor.

Tüm modern yazılımlarda metnin temsili için uluslararası standartlar belirlemekten sorumlu bir kuruluş olan Unicode Consortium Ürün:% s, her yıl yeni bir emoji seti yayınlar. Ve bu emoji seti, ürünlerinde ve hizmetlerinde Apple, Google ve Microsoft gibi büyük şirketler tarafından benimsenmiştir. Organizasyon, bu yıl Ocak ayında Unicode Emoji v13.0’ı duyurmuştu. Yeni emoji seti beraberinde 117 yeni emoji getirdi.

Apple genellikle işletim sisteminin yeni bir sürümünün yayınlanmasıyla birlikte yeni bir emoji seti sunar. Unicode Emoji v13.0 bu yılın başlarında piyasaya çıktığında, Apple’ın yeni emoji setini bu yılın sonuna kadar ürünlerine sunması bekleniyordu. Apple ayrıca Temmuz ayında bu yeni Emojiler için özel tasarımların önizlemesini yaptı . Ancak, Apple birkaç gün önce tamamen yeni iOS 14 Beta 1’i geliştiricilere yayınladığında, yeni Emojilerle gelmedi.

Bugün Apple, geliştiricilere iOS 14.2 Beta 2’yi yayınladı ve ürün yazılımının bu sürümü, Unicode Emoji v13.0’ın bir parçası olan yeni emojilerin çok beklenen özel tasarlanmış sürümlerini beraberinde getiriyor.

Şu anda, iOS 14.2 Beta 2’nin kaç yeni emoji getirdiği konusunda somut bir bilgi yok. Bununla birlikte, raporlar iki yepyeni emoji, gözyaşı ile gülümseyen bir yüz ve kılık değiştirmiş bir yüz olduğunu gösteriyor. Apple ayrıca cinsiyet dahil seçenekler, farklı cilt tonları ve kabarcık çay için emojiler, bayrak, mühür, tüy ve daha fazlasını içeriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir