iOS 14 Kaynak Kodu, 5.5 İnç Ekranlı iPhone 9 Plus’ın Varlığını Ortaya Çıkardı

9To5Mac’deki habere göre iPhone 9’un çeşitli özelliklerini incelediğini ve Cupertino tabanlı akıllı telefon üreticisinin daha büyük bir ekrana sahip iPhone 9’un bir varyantı üzerinde çalıştığını belirtiyor. Şirket, 5.5 inç ekran ve ön tarafta bir Dokunmatik Kimlik düğmesi ile bir ‘iPhone 9 Plus’ getirebilir.

Apple’ın iPhone 8’in ve iPhone 8 Plus’ın yerini alacak iPhone’ların yenilenmiş sürümlerini değiştirmesi mantıklı. İPhone 8 serisindeki her iki telefonun halefleri 7nm A13 Bionic işlemciyi kullanabilirken, iPhone 12 serisindeki üç akıllı telefon 5nm A14 yonga setini kullanacak.

iPhone 9 ve iPhone 9 Plus özelliği LCD dokunmatik ekranlara beklenen kalın çerçeveli,, Apple Pay ve NFC ve Ayrıca yükseltilmiş bir çift kamera kurulumu, daha hızlı pil şarjı, kablosuz şarj, 4G bağlantısı, su direnci ve stereo hoparlörler içerebilir.

Bu telefonlar, hala iPhone 6, iPhone 7 veya iPhone 8’i kullananlara yönelik olabilir, ancak iPhone XS, iPhone XR veya iPhone’daki herhangi bir akıllı telefonu satın almak için çok fazla para harcamak istemiyorlar 11 serisi. Geçmişte Apple’ın iPhone 9’u 399 dolarlık bir fiyat etiketi ile başlatabileceği bildirildi, bu yüzden iPhone 9 Plus’ın 499 dolar civarında bir  ücrete  gelmesini bekliyoruz.

 [Kaynak: 9To5Mac ]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir