iOS için Instagram’a Karanlık Mod Desteği Geldi

iOS için Instagram’a Karanlık Mod Desteği Geldi

Facebook’un fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram, iOS tabanlı platformunda bir güncelleme yaptı.iOS 13’ün piyasaya çıkmasından yaklaşık 20 gün sonra Karanlık Mod desteği sunan Instagram Apple’ın mobil işletim sistemi ile bütünleşik bir yapıda çalıştığını görüyoruz.

Uygulamanın sistem ayarlarınıza göre açık ve koyu tasarımlar arasında otomatik olarak geçiş yapacağı anlamına geliyor.Şirketin, yeni cihazlar ve özellikler için uygulamalarını güncelleme geçmişi göz önüne alındığında, özelliğin başlatılmasından sadece üç hafta sonra Instagram’ın Karanlık Mod desteğini kazanması oldukça dikkat çekici.

Bunun yanısıra Facebook’un Instagram uygulamasını Dark Mode ile güncellemesine rağmen, Facebook uygulamasının Karanlık mod özelliği hala desteksiz. Facebook’un yeni cihazlar ve özellikler için uygulamalarını güncellemesiyle geçmişi göz önüne alındığına baktığımızda , bu özelliğin başlatılmasından üç haftadan kısa bir süre sonra Instagram’ın Karanlık Mod desteği kazanması dikkat çekici. Muhtemelen kısa sürede Facebook uygulamasına da geleceği anlamına gelir.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir