iPad Pro Hard Reset Nasıl Atılır ? (2018)

Merhaba bugün ki nasıl yapılır yazımızda iPad Pro 2018 yeni çıkan modelinde ki iPad Pro nasıl reset atılır. En kolay ve en basit yöntemini kısaca anlatacağız.

Bildiğiniz gibi, Ana ekran düğmesinin olmaması nedeniyle iPad Pro’nun sıfırını sıfırlama işlemi de değişmiştir. İPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max veya iPhone XR kullanıyorsanız, bu süreç hakkında bilgi sahibi olacaksınız. İPad, iPad Pro, iPad Air veya iPad mini‘yi Home düğmesine basarak nasıl sıfırlayacağınızla ilgili talimatlar arıyorsanız, bu kılavuzu kontrol edebilirsiniz.

İPad Pro’yu Nasıl Sıfırlanır anlatımı (2018)

3 kolay adımda Ana düğmeyi kullanmadan iPad Pro’nuzu (2018) yeniden başlatmayı veya sıfırlamayı nasıl zorlayacağınızı göstereceğiz.

1.Sesi Açma düğmesine basın

İPad’in sağ tarafındaki Sesi Yükselt düğmesine basın ve serbest bırakın. Lütfen düğmeye basıp bırakmanız gerektiğini ve Ses Açma düğmesine basıp basılı tutmayacağınızı unutmayın.

2.Ses kısma düğmesine basın

Ses açma düğmesine bastıktan ve bıraktıktan hemen sonra, iPad‘in sağ tarafındaki Ses kısma düğmesine basın ve serbest bırakın. Önceki adımda belirtildiği gibi, düğmeye basıp bırakmanız gerektiğini ve düğmeyi basılı tutmayacağınızı lütfen unutmayın.

3. Açma kapama Üst Düğmeye Basın ve Basılı Tutun

Sesi kısma düğmesine basıp bıraktıktan hemen ardından Üst tuşa veya Güç Düğmesine basın. Kapatmak için kaydırını görmelisiniz. Apple logosunu görene kadar Üst tuşunu basılı tutun ve bırakın.İPad Pro’nuz (2018) tamamen açılıncaya kadar birkaç saniye bekleyin ve Kilit ekranını görüntüleyin.
işlem Bu kadar. Bu, Ana Ekran düğmesiyle gelmeyen iPad Pro‘nuzu (2018) yeniden başlatmaya zorlamak veya zorlamak için nasıl zorlanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir