iPad ve iPhone’na PDF Kaydetme yöntemi

iPad ve iPhone’na PDF Kaydetme yöntemi

Bugün sizlere  bir ürün kılavuzu ya da kitapların dijital ortamda yayınlanması için kullanılan pdf dosya uzantısını nasıl iPhone ve iPad cihazımıza aktarıp kaydetme yönteminden pratik olarak bahsedicem.

Safari,chorme,firefox web tarayıcısı ve Mail uygulaması, PDF dosyalarını önizleme özellikleri sayesinde PDF’leri indirmek için benzer bir arayüz kullanır. Aşağıdaki talimatlar üçüncü taraf bazı uygulamalarda da çalışabilir. Öncelikle ;

  • Kullandığınız web tarayıcınızda veya Mail uygulamasında PDF dosyasına dokunun. Bu PDF’nin bir önizlemesini getirecektir.
  • Ardından, Paylaş butonuna basıyoruz. ( paylas-butonu).  Solda resimde görülen Paylaş butonu, PDF belgesini paylaşmak için farklı seçeneklere sahip bir paylaşım penceresi seçenekleri getirecektir.
  • PDF’yi iBooks’ta görüntülemeyi tercih ederseniz, iBooks’a Kopyala‘yı seçebilirsiniz. Bu, PDF’leri görüntülemenin harika bir yoludur.  indirdiğiniz pdf dosyaları ibook uygulaması içinden rahatlıkla erişebilir bunları whatsapp yada mail yolu ile tekrar paylaşabilirsiniz.
  • işlem bukadar arkadaşlar .

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir