iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’te Kamera Gece Modu Nasıl Kullanılır

Hepinze merhaba iPhone 11 ve iPhone 11 Pro serisinin en önemli özelliklerinden biri geliştirilmiş kamera. Yeni ve geliştirilmiş sensörler ve görüntü işlemenin yanı sıra, Apple bu telefonların Kamera uygulamasına da bir Gece modu ekleyerek daha iyi fotoğraflar çekmelerini sağladı.düşük ışıklı senaryolarda. Gece modunu iPhone 11 veya iPhone 11 Pro’da nasıl kullanacağınızı mı merak ediyorsunuz? Ozaman Yazımızı okumaya devam edin ;

Apple,Yeni Gece modu özelliğini iPhone 11 ve iPhone 11 Pro’da kullanımı çok kolay bir şekilde uygulandı. Gece modu düşük ışıkta harikalar yaratsa da, kendi sınırlamaları da vardır.

İPhone 11, iPhone 11 Pro’da Gece Modunun Sınırlamaları

  • Gece moduiPhone 11 ve iPhone 11 Pro üzerinde yok  değil  ultra geniş açılı kamera ile çalışır. Birincil 12MP ve telefoto ile sınırlıdır kameralar.
  • Manuel olarak tetiklenemez. Mevcut ışık 10 lux’ten düşük olduğunda, kamera uygulaması otomatik olarak Gece moduna geçer.
  • İPhone 11 ve iPhone 11 Pro’daki ön TrueDepth kamera için gece modu mevcut  değildir  .
  • Gece modunu kullanarak hareketli nesneleri yakalamaya çalışmamanız önerilir.
  • Bir tripoddayken, gözle görülür şekilde daha iyi bir fotoğraf çekmek için Gece modunun 10 saniye kadar sürebilir.

İPhone 11 ve iPhone 11 Pro Kameralarında Gece Modu Nasıl Kullanılır?

 

1.Kamera uygulamasını açın

Loş bir odada veya karanlık bir yerdeyseniz, Kameranın sol üst köşesinde bir ay simgesi görmelisiniz.Uygulamanın. Ay simgesi sarıysa, Gece modunun otomatik olarak etkinleştirildiği anlamına gelir. Ayrıca, 1 ile 10 saniye arasında herhangi bir yerde olabilen pozlama süresini de göstermelidir. Ay simgesinin gri olması durumunda, Gece modu kullanılabilir ancak etkin değil demektir.

2. Deklanşöre basın

Çoğu durumda, yapmanız gereken tek şey deklanşöre basmak ve iPhone’unuzun fotoğraf çekmesini beklemektir. Pozlama süresi 1 ila 10 saniye arasında herhangi bir yerde olabileceğinden, Gece modu fotoğraflarının çekim süresi normal bir fotoğraftan daha uzun olacaktır. Fotoğraf çekerken deklanşör düğmesinin üzerinde bir geri sayım görünecekGece modunda. Bu işlem sırasında telefonunuzu sabit tuttuğunuzdan emin olun.

3.  Tweak Night Mode Ayarları

İsterseniz, Gece modu pozlama süresini manuel olarak da artırabilir (veya azaltabilirsiniz). Sadece ay simgesine dokunun ve deklanşör düğmesinin üzerindeki zamanlayıcıyı istediğiniz uzunlukta sürükleyin. Maksimum kullanılabilir pozlama süresi aydınlatma durumuna bağlı olarak değişecektir. Telefonunuzu bir tripoda yerleştirdiğinizde 30 saniyenin maksimum pozlama süresini alacaksınız. Hangi pozlama süresini seçmeniz gerektiğine karıştıysanız, kaydırıcıda Otomatik ve Maks. Seçenekleri bulunur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir