iPhone 11 Pro Max Telefon İncelemesi

iPhone 11 Pro Max Telefon İncelemesi

6.5 inç ekran boyutuna sahip olan bu yılın en gözde telefon modellerinden biri olan iPhone 11 Pro Max süper retina XDR özelliğine sahip diyagonal bir ekran olup, OLED teknolojisini kullanıyor. HDR ekranın tam 459 PPI ekran yoğunluğu ve 2689 x 1243 piksel çözünürlüğü var. Cihaz 1/2 milyon kontrast oranına sahip. Pro modelinde olduğu gibi bu modelde de True Tone ekran teknolojisi kullanılmış ve Haptic Touch özelliği var. 1200 NIT parlaklık seviyesi oldukça mükemmel. Ekran kaplaması yaşlı tozlu eller için de uygun… Cihaz 4 metre su derinliğinde yarım saat kalabiliyor ve hiç bir hasar almıyor.
iPhone 11 Pro Max Telefon Teknik Detaylar

Apple bu yıl en çok satacak modellerinden biri olan Pro Max modeline güveniyor. Yüzlerce rakibi olmasına karşın, kendi liderlik çizgisini hiç kaybetmeyen APPLE, müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılamak için ürünlerini titizlikle üretiyor. Fiyatlandırma için aynı şeyi söylemek zor, ancak en iyisini isteyenler için bir bedel ödemek gerekiyor. Firma, bu cihazda da A13 adını verdiği biyonik 3. nesil nöral Engine teknolojisini barındıran işlemciyi kullanıyor. Pro modelinden ayrılmayan 3’lü kameraları yine 12 MP çözünürlükteler ve 120 derece görüş alanına sahipler. Bu cihazda da 2X yakınlaştırma, 2X uzaklaştırma ve 10X digital Zoom yeteneği var. Kameralarında 5 bileşenli lens kullanan APPLE yavaş senkronize olan True Tone Flash özelliğini bu kameralarda kullandı.

Gece modu çok iyi çalışıyor ve fotoğraflar konusunda akıllı HDR teknolojisi ile sizi mahcup etmeyecek. Görüntüleri otomatik olarak stabilize edecek olan bu cihaz, JPEG ve HEIF uzantılı fotoğraflar elde etmenizi sağlıyor. Video kaydı ise saniye başına 60 kare ve 1080 piksel HD video kaydı özelliklerine sahip. Bir saniyede 240 kare çekebilen 1080 piksel çözünürlük sağlayan muhteşem kameraları var. Videolar için stereo kalitede ses kayıtları yapılabilir. Yüz tanıma özelliği içn cihazda True Depth kamera kullanıldı. Her iki cihaz da yeni kablosuz teknolojisi WİFİ 6 ‘yı destekliyor. Pil kapasitesi XS- MAX modeline göre 5 saat daha fazla dayanabilme kapasitesine sahip, 20 saat video oynatma imkanı sunuyor ya da online internette video izlemek isterseniz tek şarj ile 12 saat video izleyebilirsiniz. Bu modelin de 18 Watt adaptörü var. Nano ve E-SIM desteği olan bu cihaz 3.000 metre yüksekte bile çalışabilir. -20 derece soğukta ve +45 derece sıcakta çalışabilir.

Kaynak : https://www.teknogaste.com/iphone-11…fon-incelemesi

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir