iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 12 Mini’de Mikrofon Konumu nerede?

iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 12 Mini’de Mikrofon Konumu nerede?

Bu makalede, iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max ve 12 Mini’nin tam konumlara sahip kaç mikrofona sahip olduğunu göstereceğiz. Mikrofonlar, ister 4K Video veya FaceTime Aramaları kaydediyor, ister Telefon Görüşmelerinde konuşuyor olsun, herhangi bir akıllı telefonda önemli bir rol oynar; mikrofon olmadan iPhone’unuz işe yaramaz.

Özellikle, Apple farklı amaçlar için birden fazla mikrofon tahsis etmiştir, örneğin, video çekiyorsanız, Kamera mikrofonu kullanılacaktır, Aramalar sırasında iPhone, şarj konektörünün yanında bulunan bir mikrofonu kullanacaktır vb.

İPhone 12 / iPhone 12 Mini’de Mikrofon nerede?

Tüm iPhone 12 modelleri arasında iPhone 12 Pro / 12Pro Max, Apple hayranlarının en popüler seçimlerinden biridir ve sırasıyla 6,1 ”ve 6,7” ekran boyutuyla kompakttır, ancak bu, temel donanım eklentisine kıyasla çok fazla fark yaratmaz.

İPhone 12 Pro ve Pro Max ayrıca farklı konumlarda üç mikrofona sahiptir. Öncelikle ve en önemlisi, yıldırım konektörünün yanı sıra altında bir dizi delik göreceksiniz. Sağ taraftan sayıldığında, aramalar sırasında sesinizi iletmek için ilk dört delik stereo hoparlörler ve diğerleri bir mikrofondur. Siri, komutlarınızı dinlemek için Kulak Hoparlörünün yanındaki mikrofonu kullanır, bu mikrofonu görmek zordur, ancak oradadır. Ve sonuncusu, videoları kaydederken sesi yakalamak için arka Kamera çerçevesindedir.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir