iPhone 12 Çıkış Tarihi: Apple Yeni iPhone’ları Ne Zaman Piyasaya Sürecek?

iPhone 12 Çıkış Tarihi: Apple Yeni iPhone’ları Ne Zaman Piyasaya Sürecek?

Apple, 13 Ekim’de ‘Hi, Speed’ iPhone 12 etkinliğini gerçekleştirecek ve etkinliğin öne çıkan özelliği yeni iPhone’lar olacak. Apple, 13 Ekim’de iPhone 12’yi duyururken, yeni ne zaman olacak?telefonlar gerçekten mağazaları mı vurdu?

Apple’ın önceki performansına göre iPhone 12 serisinin ön sipariş için 16 Ekim’de, yani etkinlikten üç gün sonra çıkması bekleniyor. Bundan sonra cihazlar perakende mağazalarına girecek ve bir hafta sonra 23 Ekim’de müşterilere gönderilmeye başlayacak. Ancak iPhone 12 Pro serisinin lansmanının daha da erteleneceği ve iPhone 12 serisinin ilk olarak piyasaya çıkacağı söylentileri var .

iPhone 12 Pro Kasım’da Piyasaya Sunulabilir

Apple, 2017’de iPhone X ve 2018’de iPhone XR ile daha önce yeni iPhone’ların kademeli olarak lansmanını yaptı. Söylentilere göre iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max’in ön sipariş için çıkması mümkündür. 30 Ekim ve ardından bir hafta sonra 6 Kasım’da perakende mağazalarını vurdu. Apple, salgın nedeniyle bu yıl iPhone serisinin lansmanını birkaç hafta erteledi ve iPhone 12 Pro serisinin bu gecikmiş lansmanı çok daha fazla hayal kırıklığı yaratabilir. Tüketicilerin. İPhone 12 Pro’nun piyasaya sürülmesi, daha fazla ülkede iPhone 12’nin ikinci lansman dalgasına denk gelebilir.

İPhone 12 Pro serisinin yalnızca, 5G’nin mevcut olduğu sınırlı pazarlarda faydalı olacak mmWave 5G bağlantısına sahip olması bekleniyor . Ayrıca, dünya çapındaki mevcut ekonomik koşullar nedeniyle daha fazla alıcı bulması beklenen daha ucuz iPhone 12 serisi. Küresel tedarik zinciri salgın nedeniyle stres altındayken, Apple’ın iPhone 12 Pro serisinin gecikmeli olarak piyasaya sürülmesi çok mantıklı olacaktır. Ayrıca, Apple’ın dünya çapındaki tüketicilerin güvenliği için genellikle yeni bir iPhone lansmanıyla ilişkilendirilen aceleyi sarsmasına izin verecek.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir