iPhone 12’de Daha Hızlı Yüz Kimliği, İyileştirilmiş Pil Ömrü ve Daha Fazlası

iPhone 12’de Daha Hızlı Yüz Kimliği, İyileştirilmiş Pil Ömrü ve Daha Fazlası

13 Ekim’deki resmi duyurularından önce daha fazla iPhone 12 ve iPhone 12 Pro detayı sızdırıldı. @PineLeaks, yeni iPhone’ların birlikte göndereceği özelliklerle ilgili son bilgileri paylaştı.

Sızıntı yapan kişi, iPhone 12 serisinin daha “sıkı” düzenlenmiş bir TrueDepth kamera sistemi ile gönderileceğini, ancak çentik boyutunun önemli ölçüde değişmeyeceğini söylüyor. 5.4 inçlik iPhone 12 mini’de çentik boyutunun yatay olarak küçüleceğini ancak dikey olarak artacağını söylüyor. Ek olarak, yeni iPhone’lar Face ID kilit açma hızlandırmak için bir “sıralı algoritma” ile birlikte gelecek.

Ayrıca tüm iPhone 12 modellerinin üstün dijital ve optik yakınlaştırma özelliklerine sahip olacağını söylüyor. Pro olmayan iPhone 12 serisi, yalnızca Apple’ın farklı yakınlaştırma düzeylerinden kareleri yığarak ve birleştirerek ve ardından nihai çıktıyı iyileştirmek için Deep Fusion ve Smart HDR3 kullanarak elde edeceği “önemli ölçüde genişletilmiş dijital yakınlaştırma” sunacak yazılıma güvenecek.

İPhone 12 Pro serisi, mevcut iPhone 11 Pro serisinde 2 kattan 3 kata kadar yükseltilebilen gelişmiş optik yakınlaştırma özelliğine sahip olacak. Telefoto kamera bu yıl Gece modu için de destek alacak. Apple ayrıca ultra geniş açılı kamera için daha büyük bir sensör ve% 35 daha geniş bir diyafram açıklığı kullanacak ve böylece kalitesini önemli ölçüde artıracak. Ayrıca bir makro kameraya benzer şekilde 2,2 cm’ye kadar yakın nesnelere odaklanabilecek

Pil ömrüne gelince, iPhone 12 Pro serisi, iPhone 11 Pro serisi üzerinden en az bir saatlik ek pil ömrü sunacak. Dahili testlerde 5,4 inç iPhone 12 mini, küçük boyutundan dolayı anlaşılabilir olsa da iPhone 11’den daha kötü performans gösteriyor.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir