iPhone 13 Eylül Sonunda Piyasaya Sunulabilir

iPhone 13 Eylül Sonunda Piyasaya Sunulabilir

Analisti Daniel Ives, Apple’ın iPhone 13 serisini her zamanki Eylül zaman diliminde piyasaya süreceğine iddia ediyor.

Bildiğiniz üzere Apple, genellikle Eylül ayının sonlarına doğru yeni iPhone’ları piyasaya sürüyor. Bununla birlikte, iPhone 12 serisi, iPhone 12 / Pro’nun 23 Ekim’de ve iPhone 12 mini ve iPhone 12 Pro Max’in 13 Kasım’da piyasaya sürülmesiyle şaşırtıcı bir lansman gerçekleştirmişti.

Wedbush analisti, Apple’ın iPhone 13 serisini Eylül ayının üçüncü haftasında piyasaya süreceğine inanıyor, ancak “ürün modeli değişiklikleri” nedeniyle, bazı iPhone 13 modellerinin Ekim başında piyasaya sürülmesiyle yine şaşırtıcı bir lansman görebileceğimizi söylüyor.

Ayrıca Apple’ın iPhone 12’den% 25 daha fazla iPhone 13 birimi üretmeyi planladığına ve toplam tahmini yaklaşık 100 milyon olduğuna inanıyor. Ives, iPhone talebinin 5G ve tüketici ilgisi sayesinde güçlü kalmaya devam edeceğine bildiriyor. Wedbush analisti daha önce Apple’ın iPhone 13 serisi için 1 TB depolama seçeneği sunacağını iddia etmişti . İPhone 13 serisiyle ilgili diğer sızıntılar, bir LTPO ekran ve 120 Hz yüksek yenileme hızı , daha uzun pil ömrü için daha büyük pil, daha hızlı indirme hızları ve daha iyi bağlantı için daha yeni bir 5G modem, daha hızlı A serisi yonga ve LiDAR tarayıcı olacağını söylemekte bekleyip göreceğiz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir