iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro’nun Prototip Videosu

iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro’nun Prototip Videosu

Apple’ın önümüzdeki aylarda tanıtacağı telefon modelleri ile alakalı yeni bir video görüldü geçtiğimiz günlerde de iPhone 7 plus ve pro modelleri ile ilgili videolar sızdırılmıştı bu sefer karşımıza  iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro modellerinin prototiplerini gösteren bir video sızdırıldı video’da net bir şekilde göze çarpan iPhone 7 pro modelinin çift kamerası diyebiliriz.

Daha önce sızdırılan ebat ve ölçülere uyan görüntüler tasarımsal olarak bize gerçeği yansıtmakta iPhone 7,iPhone 7 pro ve Plus modellerinin prototiplerinin görüntülerini izleyerek bizlere hangisinin daha şık durduğunu yorum altında belirtiniz. Videoyu yazı altında bulabilirsiniz.

Yeni iPhone modelleri ile ilgili her sızıntıyı sizle paylaşıyoruz daha fazla görüntüler geldikçe bu paylaşımlarımız devam edecektir umarız Apple iphone 7 sersinde bizleri gerçekten şaşırtır diyoruz Sitemizin yayında olan mobil uygulamasını indirmedi iseniz indirmenizi rica ediyoruz takipte kalın.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button] 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir