iPhone 7 Modelleri Ne Zaman Tanıtılacak?

iPhone 7 Modelleri Ne Zaman Tanıtılacak?

Her geçen gün iPhone 7 hakkında yeni bilgiler ve sızdırılmış haberler gelmeye devam ederken, merak edilen bir diğer konu da yeni iPhone modellerinin ne zaman çıkacağı…

Bildiğiniz üzere daha önceki yazılarımızda yeni iPhone modellerinin muhtemel isimlerini bildirmiştik. (iPhone 7, iPhone 7 Plus ve Pro Birlikte Görüntülendi)

Çıkış tarihi hakkında bazı güvenilir diyebileceğimiz kaynaklardan da haberler gelmeye başladı. iPhone kullanıcıların merakla beklediği yeni modelin çıkış tarihi tahmini olarak Eylül ayı olarak söylentiler arasındaydı. Bu söylentilere bir yenisi de Evan Blass @evleaks adlı kullanıcıdan geldi. Aslında kendisi sıradan bir Twitter kullanıcısı değil, mobil dünyada hatrı sayılır bilgileri sızdırma konusunda güvenilir bir kaynak diyebiliriz.

iphone-7-cikis-tarihi

Aslında Apple uzun zamandan beri yeni iPhone modellerini Eylül ayında tanıtmasıyla bu konuda beklentileri ve düşünceleri sabit tutuyordu. Ancak bu şekilde net bir tarih aralığı ilk kez duyuluyor. 12 Eylül Haftasını işaret eden bu tweet herkesin ilgisini çekmiş durumda.

Bakalım söylentiler ne kadar doğru çıkacak. Yeni iPhone 7 söylenilen tarihte mi çıkacak? Yoksa iPhone 7 ismi yerine başka isimler mi kullanılacak bekleyip göreceğiz.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir