iPhone 8 Konsept videosu ( Touch Bar özellikli )

iPhone 8 Konsept videosu ( Touch Bar özellikli )

Apple için 1 dakika önce tanıtılmış cihaz artık eski model cihaz politikası ilk ürününden itibaren devam etmekte. iPhone 7 tanıtımı satışı derken artık iPhone 8 modelle ilgili iddialar konsept çalışmalar resimler dedikodulara başlayabiliriz.

Oled ekran özelliğini bikere en üste yazabiliriz çünkü 2017 yılı Oled yılı olabilir bunun yanısıra macbook pro modelleri ile hayatımıza giren toch bar’ı iPhone 8 de bizlere sunabilirmi ? neden olmasın 10. yıla özel iPhone olması planlanan iPhone 8 de olması çokta hayal değil diye düşünüyorum bunun yanı sıra ana ekran butonu da bu modelde değişebilir gelin bu iddiaları konsept çalışma halinde bizlere sunulan videoya yakından bakalım.

Daha fazla ipucu ve bilgiler için bizi takip etmenizi ve bu ipuçlarını hızlıca öğrenmek için iPhone haber uygulaması olan iHaber iOS uygulamamızı indirmeyi ihmal etmeyin.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir