iPhone 9 Case Best Buy’da görünmeye başladı

Apple’ın iPhone’u piyasaya süreceği yaygın olarak söylendi.9 Mart sonuna doğru . cihazdaha sonra Nisan ayının ilk haftasında satışa çıkar. Bununla birlikte, devam eden COVID-19 salgını nedeniyle Apple muhtemelen lansman zaman çizelgesini yeniden ayarlamak zorunda kaldı. İlginçtir, Apple’ın yeni 4.7 inçlik iPhone’ları Best Buy gibi perakendecilerde ortaya çıkmaya başladı.

UAG davası sadece yeni 4.7 inç 2020 iPhone için olduğunu ve adından bahsetmediğini belirtti. Bu, Apple’ın resmi olarak duyurmadan önce genellikle seri olarak üretildiği ve sevk edildiği için yeni iPhone kılıfları için tipiktir.Kaynağa göre, Best Buy çalışanlarına 5 Nisan tarihine kadar davaları envanteri çıkarmamaları emredildi. . Best Buy’ın bu kapakların satışını erteleme olasılığı da vardır.

Apple’ın Mart ayı sonuna kadar 2020 iPad Pro ve iPhone 9’u piyasaya süreceği söylentileri yapıldı. Şirket, 2020 MacBook Air ile birlikte ilkini duyurdu. 4.7 inçlik iPhone 9’un 31 Mart’ta duyurulması ve daha sonra 3 Nisan’da piyasaya sürülmesi bekleniyor .

Söylentiler, iPhone 9 / SE 2’ye Touch ID’li 4.7 inçlik bir ekran gösteriyor. Ayrıca bir A13 Bionic çip, 3GB RAM, 64GB temel depolama alanı ve arkada tek bir 12MP kamera bulunuyor. 399 $ ‘lık bir başlangıç ​​fiyatı taşıdığı söyleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir