iPhone cihazın Su ile Temas ettiği Nasıl Anlaşılır ? 2.El Alımlarda dikkat ediniz

iPhone cihazın Su ile Temas ettiği Nasıl Anlaşılır ? 2.El Alımlarda dikkat ediniz

Merhabalar arkadaşlar bu yazımda sizlere iPhone cihazların su ile temas ettiğinde garanti kapsamı konusundan bahsedeceğim. Aslında bu geleneksel bir kuraldır üreticiler elektronik ürünlerde suya düşen veya su ile temas eden cihaz arızaları ile ilgili garanti vermezler.

iPhone veya iPod, sıvı nedeniyle hasar görürse sıvı hasarı için uygulanacak servis Apple’ın Bir Yıllık Sınırlı Garantisi kapsamında değildir 2006’dan sonra üretilen iPhone’larda ve çoğu iPod aygıtında, aygıtın suyla veya su içeren sıvıyla temas edip etmediğini gösteren yerleşik Sıvıyla Temas Göstergeleri bulunur. iPhone’da ve çoğu iPod aygıtında dıştan görebileceğiniz Sıvıyla Temas Göstergeleri (LCI) vardır. Bu görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Aşağıdaki tabloda göstergenin nerede olduğu ve sıvıya maruz kaldıktan sonra nasıl göründükleri gösterilmektedir:

LCI suyla veya su içeren bir sıvıyla temas ettiğinde etkinleşir. Gösterge normalde beyaz veya gümüş rengindedir, ancak suya veya su içeren sıvıya maruz kaldığında tamamen kırmızı olur. Bir LCI, ürünün ortam gereksinimleri dahilindeki nem ve sıcaklık değişiklikleri nedeniyle etkinleşmez.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir