iPhone eSim Kart Nasıl Kullanılır? eSim Destekleyen Modeller ( Vodafone eSiM kart Türkiye’de )

Bilindiği üzere eSim dünyanın çeşitli yerlerinde çoktan kullanıma sunulmuştu. Geçtiğimiz hafta ülkemiz içinde müjdeli haber Vodafone’dan geldi ve eSim uygulamasını kullanıma sundu.Umarız yakın zamanda Turkcell ve Türk Telekom içinde eSIM müjdesi verilir diyor ve bu yazımızda Sizlere eSim kart nasıl çalışıyor ve bu sistemi destekleyen telefonlardan bahsedeceğizmize geçiyoruz.

Yazıya geçmeden önce ülkemize eSim’i getiren Vodafona teşekkür ediyoruz.Vodafone yaptığı açıklamada akıllı telefonlardaki tamamen yerli üretim yeni nesil dijital sim kart eSIM’i faturalı ve faturasız tüm bireysel müşterilerinin hizmetine sundu. Fiziksel SIM kartların yerine geçecek olan eSIM, uzaktan yönetilebilen ve programlanabilen teknolojisiyle Vodafone müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak.

Vodafone müşterileri, eSIM destekli akıllı telefonları için mevcut SIM kartlarını eSIM ile değiştirebilecekleri gibi, yeni numara ya da hat taşıma işlemlerinde yeni SIM’lerini eSIM olarak tercih edebilecek.

Öncelikle eSim Destekleyen iPhone Cihazlar listesi

iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone11, iPhone 11 pro, iPhone 11 pro max iPhone12, iPhone 12 pro nano SIM ve eSIM ile Çift SIM

eSIM Nasıl Alınır?

eSIM almak isteyen müşterilerin Vodafone mağazalarını ziyaret etmeleri yeterli oluyor. eSIM işlemleri için herhangi bir ek ücret talep edilmiyor.

iPhone cihazlarda eSIM Nasıl kullanılır?

Öncelikle Bayiden aldığınız eSIM kartı üzerinden eSIM’i aktivasyonu için için bir QR Kod bulunmakta bu kod ile eSim eşleştirmesi gerçekleşecek.

Ayarlar Hücresel Hücresel Plan Ekle ➞ eSIM üzerindeki Kodu okutun ➞ Sim kilidini açmak için pin girin

Uyarı : Aktivasyona başlamadan önce , telefonunuzun internet bağlantısı olduğundan emin olun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir