iPhone’a Jailbreak Olmadan Nasıl Film indirilir Anlatımı

Merhabalar bugün sizlere iPhone’a Jailbreaksiz film indirmenin aşamalarını resimlerle anlatmaya çalışacağız hemen anlatıma geçiyoruz iPhone üzerinden film indirmek için öncelikle ;

Telefonumuzdan App Store ye girip Arama kısma Turbodl yazıyoruz Turbo Downloader’i telefonumuza indiriyoruz Ücretsiz indirmek için tıklayınız.

iPhone film indirme

 iPhone’a yüklediğiniz “Turbo Downloader” uygulamasınnı açıyoruz ve karşımıza browswer tarzında
Uygulama açılacak Google üzerinden indirmek istedğimiz film’i aratıyoruz.

iPhone film indir

Google’dan Filmi bulduktan sonra izlemek için üzerine tıklıyoruz  “Aksiyon Seç” yazısı bizi karşılayacak. Burada “Kaydet” butonuna bastıtıktan sonra film indirme işlemimiz başlıyor

iPhone film download

Telefonumuza Filmi indirdikten sonra uygulamanın  sol üst köşesinde  bulunan üç nokta ve üç çizgiden oluşan menü düğmesine basıyoruz.

turbo downloader iphone

Açılan menüde indirilenler kısmından filminizi izleyebilirsiniz. Film’i jailbreak olmadan film rulosuna atamazsınız oyuzden uygulama içinden indirdiğiniz filmleri görebilirsiniz.

isterseniz videolu anlatımızıda izleyebilirsiniz. Umarız işinize yaramıştır bir sonraki nasıl yapılır yazısında görüşmek üzere takipte kalın.

1 Comment

  1. Cihat

    Arkadas cok guzel bulmuş uygulamayı ama eksik bırseyler var.
    Videoyu veya herneyse indirdiğiniz film rulosuna kaydedemezsiniz yalnızca uygulama içerisinde görebilirsiniz demıs.
    Akisine videoyu açtığınızda paylaş butununana basın seçeneklerden videoyu kaydet çıkacak ve hangi uygulama ile paylaşacaksanız onun bılgılerı yazacak.
    Dırek paylasa bastığınız gibi videoyu kaydet deyın direk telefona kaydeder ayrıca sevdiğiniz müzikleride YouTube’dan video olarak indirip bu uygulama sayesinde MP3 çevirebilir ve aynı sekılde telefonada kaydedebilirsiniz.
    Yardımım dokunduysa sevinirim teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir