iPhone için 4 adet Ücretsiz müzik uygulamaları!

iPhone için 4 adet Ücretsiz müzik uygulamaları!

Bu yazımızda iPhone iOS mobil işletim sistemi cihazların uygulama mağazası App Store’da yer alan en iyi müzik uygulamalarından birkaçını sizler için listeledik.

iPhone için bir çok Müzik uygulaması App store üzerinde mevcut ama en yararlılarını içinden seçtik umarım beğenirsiniz. İşte huzurlarınızda, iOS için en iyi Ücretsiz müzik uygulamaları!

Tubidy

App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz Tubidy sayesinde müzikleri veya videoları rahatlıkla iOS cihazınıza indirebilirsiniz.

Oldukça basit arayüzüyle ön plana çıkan Tubidy sayesinde, sevdiğiniz ve dinlemek istediğiniz birçok popüler şarkıya rahatlık erişim sağlayabiliyorsunuz. Eğer, iOS için iyi bir müzik uygulaması arayışındaysanız Tubidy uygulamasını tercih edebilirsiniz.

[appbox appstore 1398082401]

Deezer

50 milyondan fazla parçanın yer aldığı Deezer uygulaması ile birlikte kendi listelerinizi oluşturabilir, sevdiğiniz şarkıları arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Kendinize özel bir müzik çalar oluşturabileceğiniz Deezer‘ı App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

[appbox appstore 292738169]

Music Cloud Offline 

Spotify, Apple Music gibi müzik servislerini pahalı buluyorsanız hem çevrimiçi hem de çevrimdışı sınırsız müzik dinlemenize olanak sağlayan Music Cloud Offline uygulaması ile birlikte kesintisiz olarak müzik dinleyebilirsiniz.

Eğer bu tarz bir uygulamaya ihtiyacınız var ise aşağıdaki linkten Music Cloud Offline uygulamasını indirebilirsiniz.

[appbox appstore 1062417998]

Listen 

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulama olan Listen uygulaması App Storeüzerinde dikkat çeken müzik uygulamaları ara yer alıyor.

Eğer çok sayıda müziği bir arada tutmayı seviyor ve müzik koleksiyonları içerisinde sık sık dolaşıyorsanız, Listen tam size göre bir uygulama.

Basit ve modern kullanıcı arayüzüyle ön plana çıkmayı başaran Listen birçok iOSkullanıcısı tarafından sevilere kullanılmaya devam ediyor.

[appbox appstore 768223310]

1 Comment

  1. Tubidy

    Yazıyı okuduktan sonra indirdim çok güzel tubidy teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir