iPhone için VPN En iyi 4 Ücretsiz VPN Uygulaması

iPhone için VPN En iyi 4 Ücretsiz VPN Uygulaması

Bu yazımızda VPN,diğer ismi ile Sanal Özel Ağ olarak bilinen ve kullanıcı gizliliğini önem veren Mobil cihazlar için sanal gizliliği arttıran ve kullanıcının internette anonim gezintiye çıkmasını sağlayan uygulamalardan bahsedeceğiz.

iPhone üzerinde kullanabileceğiniz en popüler ve en çok indirilen 4 adet ücretsiz VPN uygulaması.

1- TunnelBear VPN & Wifi Proxy

TunnelBear en çok bilinen VPN uygulamaları arasındadır. iOS için desteğe sahip olan TunnelBear, lokasyon gizleme işlemiyle birlikte VPN üzerinden yüksek hızde internet bağlantısı vadetmektedir.

Bunun yanında hangi ülkeden bağlantı kuracağınızı seçme hakkınız bulunmaktadır. Tunnel Bear ücretsiz sürümde aylık 500 MB trafik kullanım hakkı sunmaktadır. Tweet atmanız durumunda ise ilave 1 GB veri hediye kazanabiliyorsunuz.

[appbox appstore 564842283]

2-HotspotShield VPN & Wifi Proxy

Dünya genelinde en çok bilinen VPN araçları arasında yer alan HotSpot Shield’in iOS desteği de bulunmaktadır. Ücretsiz versiyonda varsayılan olarak USA üzerinden bağlantı sağlayan araçta bu özellik değiştirilemiyor.

Kullanıcılar hesap oluşturma yöntemiyle daha hızlı bağlantı sağlayabiliyor ve kullanıcı IP’si uygulama sayesinde maskeleniyor. Ücretsiz versiyonda bazı sınırlamalar bulunurken bir üst sürüme geçmek için Hotspot Shield Elite satın alabilirsiniz.

[appbox appstore 443369807]

3-Best VPN Proxy Betternet 

BetterNet kullanıcılara daha iyi, güvenlik ve gizlilik seviyesinin yüksek olduğu internet bağlantısı sunmayı amaçlar. App Store’da yüksek oranda puana ve pozitif yorumlara sahip olan aracın ücretsiz versiyonunda US üzerinden ve 8 şehirden bağlantı kurulabiliyor.

BetterNet ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki sürüme ayrılıyor. Premium abonelik kullanıcılara farklı ülkelerden bağlantı ve yüksek internet bağlantı hızı sağlıyor.

[appbox appstore 946659216]

4- VPN by SurfEasy

VPN by SurfEasy isminden de anlaşılacağı üzere kolay bir kullanıma sahiptir ve iyi VPN uygulamaları kategorisinde yer almaktadır. Varsayılan ayarlarıyla kullanıcılara yüksek hızda internet bağlantısı sunan uygulamanın ücretsiz sürümünde ücretsiz veri kullanım limiti 250 MB’dir.

Ayrıca ilaveten e-mail doğrulama, uygulama oylama ve diğer bazı durumlarda ücretsiz ek trafik sunulmaktadır.

[appbox appstore 633495655]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir