iPhone: Instagram Hesabını Silmek ve kapatmak

iPhone: Instagram Hesabını Silmek ve kapatmak

Instagram hesabını silmek. Instagram hesabınızı kaldırmak istiyor ve böylece artık aratıldığında görünmesini istemiyorsanız Instagram kendi uygulaması üzerinden bu işlemi gerçekleştirmenize izin veriyor.

Instagram resmi uygulamasını App Store üzerinden iPhone cihazınıza indirin. Aşağıdaki adımları uyguladığınız takdirde hesabınız sonsuza kadar silinmiş olacak. Şimdi telefonunuzdan uygulama ikonuna dokunarak Instagram’ı çalıştırın.

Hesabınıza dokunun ve profil sayfanızı açın. Sağ üstte yer alan Ayarlar ikonuna basın. Ardından “Yardım Merkezi” başlığını seçin. “Hesabı Yönet” başlığına basın. Buradan yeni bir sayfa açılır ve siz de “Hesabınızı Silin” butonuna basabilirsiniz.

  1. Hesabını Sil sayfasına gidin. Instagram internet sitesine giriş yapmadıysanız, öncelikle giriş yapmanız istenir. Hesabınızı Instagram uygulamasının içinden silemezsiniz.
  2. Hesabını neden siliyorsun? sorusunun yanındaki açılır menüden bir seçim yapın ve şifrenizi tekrar girin. Hesabınızı kalıcı olarak silme seçeneği, sadece menüden bir sebep seçtiğinizde görünür.
  3. Hesabımı kalıcı olarak sil‘e tıklayın veya dokunun.

Karşınıza birkaç seçenek çıkacak. “Hesabı nasıl silebilirim” aradığımız seçenek. Buradan sonra hızlıca “Hesabı sil”e basabilirsiniz. Kullanıcı adınızı ve Instagram şifrenizi girdiğinizde profiline dair tüm bilgileri silmek için tek bir butona basmanız yeterli olacak.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir