iPhone Silinen Mesajları ve Fotoğrafları Kurtarmak

iPhone Silinen Mesajları ve Fotoğrafları Kurtarmak

Merhabalar arkadaşlar bugünkü nasıl yapılır yazısını siz değerli takipcilerimizin gerek mail yolu ile gerek yorumlarda belirtmesinden dolayı yazma gereği duyduk. Yazımız iOS üzerinde silinen fotoğraflar ve mesajları kurtarma yöntemini en kısa yolu ile sizlere anlatmak olacaktır. Yazıda bahsedeceğimiz uygulamanın adı imyfone veri kurtarmada oldukça başarılı olan bu uygulama sayesinde silinen fotoğraf ve metinlerinizi rahatlıkla geri getirebilme olanağına erişeceksiniz.

Windows ve Mac için kullanılabilen bu veri kurtarma programı ile birlikte yanlışlıkla sildiğiniz  SMS, fotoğraf, not, kişi, WhatsApp, Viber, Kik, Line, WeChat mesaj verilerini geri getirebilirsiniz.22 farklı dosya türüne destek veren uygulama aynı zamanda kazayla silinme haricinde aniden arızalanan cihazlardan da veri kurtarabiliyor.

Yapmanız gereken https://www.imyfone.com/ bu adres üzerinden programı indirmek ve uygulamayı çalıştırmak  ve ardından kaybolan veri türünü seçmek olacaktır iPhone için tam uyumlu olan bu uygulama fabrika ayarlarına dönüş ve jailbreak yada arıza sonucu silinen verileri kurtarma diye seçenekleri sizlere sunuyor uygulama ile ilgili videoyu aşağıdaki bağlantıdan bulabilir takıldığınız yerde konu altında bizlere sorabilirsiniz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir