iPhone telefon Rehberindeki Kişileri Instagram’dan Takip Etme

iPhone telefon Rehberindeki Kişileri Instagram’dan Takip Etme

Bu yazımda size Instagram hesabınızda, telefon rehberinizde kayıtlı olan ve hesaplarını telefon numarasıyla doğrulamış kullanıcıların profillerini bulabilir, onları takip etmeye başlayabilirsiniz.

iPhone cihazlarınızda telefon rehberindeki kişileri Instagram’dan takip etme işlemi için aşğıdaki adımları uygulayın.Telefon rehberi kişileri Instagram’dan takip etme işlemine başlamak için ilk olarak akıllı telefonunuza yüklü Instagram uygulamasına girin.

Ardından uygulama ana ekranının sağ alt köşesindeki profil butonuna tıklayın. Profiliniz açıldıktan sonra ekranın sağ üst köşesindeki üst üste bulunan üç çizgiye dokunun ve Ayarlar butonuna dokunun. Açılan Seçenekler ekranında Arkadaşlarını Takip Et başlığının altındaki Kişiler seçeneğini seçin.

Kişiler seçeneğine tıkladıktan sonra Kişileri Keşfet ekranı açılacak. Kişileri Keşfet ekranındaki Rehberi Bağla butonuna tıklayın. Rehberi bağlama işlemine devam etmek için ekranda açılacak penceredeki Takip Edeceğin İnsanları Bul’a Erişime İzin Ver diyerek devam edin.

Bu yöntem ile artık kişileri kolaylıkca Instagram üzerinden takip edebilirsiniz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir