iPhone ve iPad’de Abonelikler Nasıl iptal edilir

Bu yazımızda indirilen uygulamayı artık kullanmıyorsanız neden aboneliğinizi iptal etmiyorsunuz? bunun cevabını bulacaksınız İşte iPhone ve iPad’de abonelikleri iptal etmek.

Apple, geçenlerde iPhone ve iPad sahiplerinin App Store üzerinden aboneliklerini iptal etme yöntemini değiştirdi ve neyse ki artık her zamankinden daha kolay. Ancak, hayattaki her şeyde olduğu gibi, bir şey ancak nasıl yapılacağını bilirseniz kolaydır.

Uygulama Abonelikleri Nasıl İptal Edilir

Başlamak için App Store’u açın ve ekranın üstündeki Apple Kimliğinizi temsil eden simgeye dokunun.

  • Apple kimliği simgesine dokunun.
  • Ardından, “Abonelikleri Yönet” e dokunun.

Burada, şu anda ödeme yaptığınız tüm uygulama içi aboneliklerin bir listesini göreceksiniz. Yeniden abone olmak istiyorsanız listenin sonunda süresi dolmuş olanları da bulacaksınız. Bir aboneliği iptal etmek için, yönetmek istediğiniz uygulamanın adına dokunun.

Bir aboneliği iptal ettikten sonra bile, mevcut faturalandırma süreniz sona erene kadar ilgili özelliklere erişebileceğinizi unutmayın.

Bir sonraki ekran, abonelik geçmişini ve halihazırda abone olduklarınızı yanında bir onay işareti ile görüntüler. İptal etmek için, ekranın altındaki “Aboneliği İptal Et” düğmesine dokunun. İşlem yapılmadan önce kararınızı onaylamanız istenecektir.

Unutmayın ki Kullanılmayan uygulama aboneliklerini iptal etmek birkaç lira tasarruf etmenin harika bir yolu olabilir. Ancak bu aboneliklerin kötü olduğu anlamına gelmez. Uygulama geliştiricileri için sürdürülebilir gelir modelleri hayati öneme sahiptir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir