iPhone X’in ekranındaki yeşil çizgi sorunsalı

iPhone X piyasaya çıktıktan sonra başlıkta yazdığımız gibi ekran problemleri ile ilgili bir çok şikayet gelmekte Apple destek sayfalarına ve sosyal medyada paylaşılan problemlerde iPhone X’in ekranında beliren yeşil çizgi sorunu kullanıma başladıktan bir süre sonra ortaya çıkıyor bu yeşil çizgi problemi bazen ekranın her iki tarafında da göründüğü belirtiliyor.

Daha önceki hatalarda örneğin batarya problemi olan iPhone 6s belirli bir seride hata olduğunu apple kabul etmişti fakat bu hatada işler sanıldığı gibi belirli bir seri üretimdeki cihazlarda olmaya bilir çünkü şikayet belirtilen yerlerin büyük kısmı Amerika Birleşik Devletleri olsada Kanada, Polonya ve Avustralya’dan da bu şikayetler gelmiş. Paylaşılan ekran görüntülerine aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.

Apple’ın bu konu ile ilgili şuan için herhangi bir açıklaması yok fakat bizim sizlere iPhone X almadan önce iyice araştırmanız için bu haberi paylaşma gereği duyduk umarız iddialar sanıldığı kadar ciddi değildir bizi takip etmeye devam edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir