iPhone’da Fotoğraflara Şifre Koyma

iPhone’da Fotoğraflara Şifre Koyma

Merhabalar iPhone cihazınız da fotoğraflarınızı gizlemek istiyorsanız bunu gerçekleştirebileceğinizi ancak cihazınızın başka ellere geçiren kötü niyetli birisinin bunları görmemesi için yapabileceğiniz yöntemi göstereceğim.

Saklamak istediğiniz fotoğrafları Güvenliği tam anlamıyla sağlayabilmek için fotoğrafı gizli bir albüme koymak yerine şifre koruması altına almak doğru olacaktır.iOS’da Fotoğraflar uygulamasında böyle bir seçenek yok fakat iOS işletim sistemindeki Notlar uygulamasında notlara parola ayarlayarak mümkün olabiliyor bende bu yöntemden sizlere bahsedeceğim.

iPhone fotoğraf gizleme nasıl yapılır ?

ilk önce fotoğraflar uygulamasını açın ve parola koruması altına almak istediğiniz fotoğrafı bulun. Fotoğrafı görüntüleyin ve sol alttaki paylaşım butonuna dokunun. kopyalaile devam edin.

Notes uygulamasını açın ve yeni bir not oluşturun. Notun başlığını yazın. Bu, opsiyonel bir aşama ancak fotoğrafın içeriğine yönelik ipucu içerecek bir başlık girebilirsiniz. Notun gövdesine dokunup basılı tutun ve yapıştırseçeneği ile kopyaladığınız fotoğrafı yapıştırın.

sonra notlar uygulması üzerinden fotoğrafı kitleyebilirsiniz arkadaşlar işlem bukadar.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir