iPhone’da Instagram Sesli Mesajlar Nasıl Kaydedilir?

iPhone’da Instagram Sesli Mesajlar Nasıl Kaydedilir?

Merhaba arkadaşlar Instagram uygulamasında sesli mesajları ve diğer ses dosyalarını kaydetmenin yerel bir yolu yoktur, ancak bilindiği gibi her iPhone’da yerleşik bir ekran kaydedici vardır. Bunu ve bir ses dönüştürme uygulamasını kullanarak, bu ses dosyalarını kaydedebiliriz.

Başlamak için iPhone’unuzda Instagram’ı açın ve özel mesajlarınızı açmak için sağ üst köşedeki “Mesaj” simgesine dokunun.

Ardından Kontrol Merkezini açmak için sağ üst köşeden parmağınızı aşağı kaydırın , ardından ekranınızdaki her şeyin videosunu ve sesini yakalamaya başlamak için “Kaydet” simgesine dokunun.

Kaydetmek için Instagram sesli notundaki oynat düğmesine basın.

Bittiğinde, ekranı telefonun sağ üst köşesinden aşağı sürükleyerek “Kontrol Merkezi” ni tekrar açın. Kaydı durdurmak için “Kaydet” düğmesine bir kez daha basın.

“Fotoğraflar” uygulamasını açın ve yeni kaydettiğiniz video dosyasını bulun. Ardından Sağ üst köşede, klibi ihtiyacımız olan uzunlukta kırpabilmemiz için “Düzenle” ye basın. Burada, sadece ihtiyacımız olan sesi bırakarak baştan ve sondan kurtulacağız.

Her iki uçtaki sarı işaretçileri istediğiniz yere sürükleyerek videonun başını ve sonunu istediğiniz yere taşıyın. Klibi istediğiniz uzunlukta aldıktan sonra, alttaki “Bitti” ye dokunun.

Şimdi Gelelim Videodan Sesi Ayırma Yöntemine

App Store’u açın ve video dosyalarını .mp3 gibi yalnızca ses içeren bir dosyaya dönüştüren ücretsiz uygulamalardan birini indirin. Çok sayıda seçenek var, ancak daha iyi ücretsiz olanlardan bazıları MyMP3 (bu eğitim için kullanacağız), Media Converter ve Video’dan MP3’e.

[appbox appstore 834818663]

Uygulamayı açın ve sağ üstteki büyütece dokunun.

Dönüştürmek istediğiniz videoyu bulun ve ona dokunun. Ardından dönüşümü gerçekleştirmek için “Seç” e dokunun.

Dosyayı açmak, göndermek veya yeniden adlandırmak için dosyanın sağındaki üç noktaya dokunun.

MyMP3 Uygulaması videoyu dosyadan kesecek ve ardından desteklenen herhangi bir cihazda oynatabileceğiniz bir MP3’e sıkıştıracaktır.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir