iPhone’un Şarj Yuvası Temizleme Yöntemi

iPhone’un Şarj Yuvası Temizleme Yöntemi

Bu seferki tanıtım ya iPhone şarj bağlantı noktası tozlu veya kirli ise temizleyebilirsiniz.Genelde bunu neden yaparız ? Şarj soketi zaman zaman temizlenmesi gerekmektedir çünkü şarj kablomuz bağlandığında sizinde bazen karşılaştığınız kablo söküp takma sesini duyarsınız işte bu tozların soket içinde yarattığı problemden kaynaklanmaktadır. Hemen nasıl temizleyeceğiniz yöntemlerinden bahsedeyim;

İlk önce iPhone’unuzu kapatmayı unutmayın. Daha sonra için SIM kart soketini çıkarmaya yarayan ve kutuyla gelen küçük pini veya tahta kürdan ile birlikte eski diş fırçasınıda kullanabilirsiniz. işlemlere geçelim.

  1. Kürdan, SIM anahtarınızı veya diğer ince bir nesneyi alın. Şarj yuvasına sokun ve olabildiğince kiri kazıyın. Bağlantı noktasını kazımak, kürdan ya da SIM anahtarını temizlemek ve sonra tekrar kazımak en iyi çözümdür.
  2. Kurumuş kirleri temizlemek biraz zaman alabilir. Bağlantı noktalarını görene kadar el feneri ile kontrol etmeye devam edin ve bağlantı noktasının belirgin derecede temiz göründüğünden emin olun.
  3. Kürdanı kullansanız bile çok fazla baskı uygulamamaya dikkat edin. Kürdanın kırılmasını ve daha büyük bir soruna neden olmasını istemezsiniz. Ayrıca, metal bir aletle çok fazla basınç uygulayarak zarar vermek istemezsiniz.

UYARI: Bu işlemleri yaparken dikkatlice yapmaya özen gösteriniz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir