Lifecell Hadi Kazan Kampanyası ile Her Ayın 14’ü Saat 14:40’ta 1 Hadi Paketi Hediye

Lifecell Hadi Kazan Kampanyası ile Her Ayın 14’ü Saat 14:40’ta 1 Hadi Paketi Hediye

Merhaba arkadaşkar internet kampanyalarından haberdar etmeye devam ediyoruz bu sefer Turkcell operatöründe yeni duyurulan Lifecell Hadi Kazan Kampanyasına değineceğiz. Lifecell Hadi Kazan ile her ayın 14’ünde saat 14:40’ta Lifecell BiP kanalında hediyeler sizi bekliyor! Lifecell BiP kanalını ziyaret etmek için tıklayınız.

Turkcell Lifecell Hadi Kazan paketini bedavaya alabileceğinizi bu yazıda öğreneceksiniz. Lifecell Hadi Kazan Kampanyası ile her ayın 14’ünde Saat 14:40’ta hadi paketlerinden birine ücret ödemeden sahip olabilirsiniz.

Siz de Turkcell opearetör sahibi iseniz 10 Mart 2019 tarihine kadar her ayın 14’ünde, saat 14:40’tan itibaren 1 saat boyunca geçerli Lifecell bireysel ses, faturalı hat ve faturasız hat kullanan müşterilere, Hadi İzle günlük ve haftalık, Hadi Paylaş günlük ve haftalık paketleri ile Hadi Üçlük paketlerinden herhangi biri hediye edilecektir.

Lifecell Hadi Kazan Kampanyaya Nasıl Katılırım?

  1. Lifecell kanalını takip ettikten sonra Ayın 14’ünde 14:40’ta Lifecell BiP kanalını ziyaret edip ana sayfada “Hadi Kazan”a basarak gelecek olan kısa videoyu izleyip hediyenizi kazanabilirsiniz.
  2. Önemli nokta konulardan birisi 10 sn’lik kısa videoyu kesin izlemeniz gerekmektedir yoksa hediye hattınıza yüklenmeyecektir

Uyarı : Hediyelerden bir müşteri bir sonraki döneme kadar yalnızca bir kez faydalanabilir. 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir