Mat Siyah iPhone 7’de Boya Atma Sorunu Yaşanıyor

Mat Siyah iPhone 7’de Boya Atma Sorunu Yaşanıyor

Apple’ın iPhone 7 modellerinde kullandığı renkler geçtiğimiz aylarda çıkan çeşitli problemler nedeni ile olay olmuştu işte bunlardan bir yeniside bu sefer iPhone 7 mat siyah modellerinde Apple’a giden şikayetlere göre cihazın kenar ve arka bölümlerinde boya kalkması görülüyor.

 

Daha önce iPhone 5 modelinde görülen bu sorunun aynısı iPhone 7 mat siyah modellerindede görülmeye başlandı bu konu ile ilgili apple’a giden şikayetler sınırlı sayıda fakat haberlerde bu konu okundukça kullanıcıların bu problemin doğru olduğunu belirtmesi şikayetlerin artmasına neden oldu.

matte-black-iphone-7-casing-unexpectedly-chipping_6xfa-640Özellikle cihazın kenar bölgeleri ve arka kısmındaki boya atıklarının kalktığı ve kötü görüntünün can sıkıcı olduğunu söyleyen kullanıcıların merak ettiği tek soru; Apple bu boya kalkma sorunu garanti kapsamına sokuyormu ? Ortada düşürme veya darbeye karşı bir boya kalkma sorunu yoksa apple garanti kapsamına sokacaktır diye düşünüyorum. Apple’ın bu konu ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir