Mat Siyah iPhone 7’de Boya Atma Sorunu Yaşanıyor

Apple’ın iPhone 7 modellerinde kullandığı renkler geçtiğimiz aylarda çıkan çeşitli problemler nedeni ile olay olmuştu işte bunlardan bir yeniside bu sefer iPhone 7 mat siyah modellerinde Apple’a giden şikayetlere göre cihazın kenar ve arka bölümlerinde boya kalkması görülüyor.

 

Daha önce iPhone 5 modelinde görülen bu sorunun aynısı iPhone 7 mat siyah modellerindede görülmeye başlandı bu konu ile ilgili apple’a giden şikayetler sınırlı sayıda fakat haberlerde bu konu okundukça kullanıcıların bu problemin doğru olduğunu belirtmesi şikayetlerin artmasına neden oldu.

matte-black-iphone-7-casing-unexpectedly-chipping_6xfa-640Özellikle cihazın kenar bölgeleri ve arka kısmındaki boya atıklarının kalktığı ve kötü görüntünün can sıkıcı olduğunu söyleyen kullanıcıların merak ettiği tek soru; Apple bu boya kalkma sorunu garanti kapsamına sokuyormu ? Ortada düşürme veya darbeye karşı bir boya kalkma sorunu yoksa apple garanti kapsamına sokacaktır diye düşünüyorum. Apple’ın bu konu ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir