Ming-Chi Kuo:iPhone 13 Serisi Buhar Bölmeli Soğutma Sistemine Sahip Olabilir

Ming-Chi Kuo:iPhone 13 Serisi Buhar Bölmeli Soğutma Sistemine Sahip Olabilir

Analist Ming-Chi Kuo , Apple’ın 2021 için iPhone 13 serisinde bir buhar odası soğutma sistemi de dahil olmak üzere “agresif bir şekilde test ettiğini” söylüyor. Apple 5G’nin yoğun kullanımı ve yoğun işlemci kullanımıyla oluşacak sıcaklığı daha güçlü bir soğutma sistemi ile çözmeyi planlıyor.

Bu şekilde iPhone 13 serisinin daha iyi ve daha uzun süreli performans sunmasını sağlayacaktır. Ayrıca, ağır yük altındayken cihazların serin kalmasını sağlayacaktır. Buhar soğutmalı akıllı telefonlar piyasada mevcut yani yeni birşey değil, Razer, Asus ve diğerlerinden pek çok Android oyun akllı telefonu kullanıyor.

Tamamen söylentiden ibadet olan buhar soğutmayı Apple’ın tüm gereksinimlerini ve testlerini geçip geçmeyeceği ve şirketin bunu 2021 iPhone serisine dahil edip etmeyeceği belli değil. Ancak Kuo, Apple’ın testlerini iyileştiren ve geçen buhar odası güvenilirliği konusunda iyimser olduğunuda belirtelim.

Apple’ın iPhone 13 serisinde daha hızlı A serisi yongalar, geliştirilmiş bir 5G modem ve yüksek yenileme hızına sahip bir ekran kullanması bekleniyor.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir