Nice Bariyer

Nice Bariyer

Nice Bariyer

Otomobil giriş ve çıkışlarının modern standartlarda ve dinamik biçimde denetlenmesi noktasında bariyer sistemleri önemli bir rol üstleniyor. 21. Yüzyılda hayatın her noktasında görülebilecek ve kullanılan bariyer sistemleri dinamik motor teknolojisiyle pratik ve güvenli bir kullanım sağlıyor. Nice Türkiye yetkili bayisi olarak, 16 yıldır Türkiye genelinde Nice bariyerlerin gelişmiş teknolojisinden her alanda faydalanabilme fırsatı sunuyoruz. Otopark ve gişe gibi alanlarda sıkça kullanılan bariyer sistemleri, plaza, şantiye, endüstriyel alanlar ve sitelerde de araç giriş ve çıkışlarının denetlenmesi ve güvenli giriş ve çıkışın sağlanmasına yardımcı oluyor. Ayrıca yayalaştırma gerçekleştirilen sokak ve caddeler ile trafiğe kapalı olan yerlerdeki giriş ve çıkışların düzenlenmesinde etkin biçimde kullanılıyor.

Şık Tasarımlı Nice Bariyer Sistemleri

Firmamız, kullanım alanındaki ihtiyaçlara odaklı olarak Nice bariyer ürün gruplarında en ideal kullanım standardını sağlayacak modeller ile uygulamalar gerçekleştiriyoruz. Güçlü motorları ve kullanım alanlarındaki koşullara göre değişkenlik gösterecek kalınlık ve uzunluk ölçülerine sahip olan Nice bariyerleri ile en yoğun kullanımda dahi yüksek performans verimliliğinin güvenle elde edilebilmesi mümkün oluyor. 3 metre ile 9 metre aralığında değişen uzunlukları ile giriş ve çıkışların denetlenmek istendiği alan ölçü ve koşullarına uygun bir kullanım standardının şekillendirilmesi mümkündür. Uzman ekiplerimiz tarafından her mekan ve alana özel olarak yapılan değerlendirmelerle en uygun olan Nice bariyer otomasyon sisteminin uygulamasını gerçekleştiriyoruz. Montaj ve teknik destek konusunda da yetkili Nice Servis firması olarak, profesyonel personellerimizle başarılı ekip çalışmaları sergiliyoruz.

Güçlü Nice Motor Teknolojisi

Araç giriş ve çıkışları sırasında bariyerlerdeki seri iniş ve kalkışlar pek çok noktada kullanım açısından önemli bir kriterdir. Nice, tüm bariyerlerinde bu kritere uygun bir kullanım performansı sunacak motor teknolojileri kullanıyor. Nice motor teknolojisi sayesinde en uzun boyutlu bariyer modellerinde dahi kalkış ve iniş sürelerinin kısa olması ve sık sık teknik arıza yaşamaması güvence edilebiliyor. Firmamız Türkiye genelinde Nice bariyer sistemlerini kullanmak isteyen tüm müşterileri için Nice M Bar kollu, Nice M Bar kollu, Nice S Bar kollu, Nice Wide Kollu ve Nice Will kollu bariyer modellerinin tedarik ve uygulamalarını gerçekleştiriyor.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir