Nostalji Atari Oyunlarını iPhone’da Oynama [jailbreaksiz]

Nostalji Atari Oyunlarını iPhone’da Oynama [jailbreaksiz]

Evet Arkadaşlar Bugün sizlere iPhone üzerinde jailbreak olmadan nostalji atari oyunlarını oynayabilmemiz için değişik bir yöntemi aşamaları ile anlatacağız. Yükleyeceğimiz Emulator sayesinde Psp – Playstation 1 – Nintendo 64 – Nintendo DS – gameboy Advance – Gameboy color oyunlarını oynayabileceksiniz. Anlatıma başlıyoruz.

Öncelikle ; App store’den WeChat Uygulamasını indiriyoruz.

We chat

We chat bize Oyunları oynayacağımız emulatoru indirmemize yardımcı olacak paravan uygulama olacak WeChat uygulamasına kayıt olup giriş yapıyoruz

wechat emulator

We chat ‘de üst tarafta bulunan arama çubuğuna “Xiaojigame” yazıp aratıyoruz. üst resimde görünen çince yazıları olan kullanıcı ismini takip ediyoruz.

Ekran Resmi 2016-02-27 01.34.38

Çince yazılar yazan kullanıcıyı takip ettikden sonra açılan sayfada iOS seçeneğini seçiyoruz yukardaki resimde gösterildiği gibi. Resimdeki çerçeve içine alınan işlemleri sırası ile uyguluyoruz.

safari happy chick

Safariden aç dedikten sonra karşımıza happy chick emulatoru indirme sayfası açılacak burada install diyip telefonumuza indiriyoruz

iPhone jailbreaksiz nostalji oyunlar

Happy chick Emulatörü indikten sonra hemen uygulamayı açmıyoruz.

happy chick emulator iphone

Şimdi indirilen uygulamaya yetki vermeniz gerekiyor. Bunu yapmak için sırasıyla, Ayarlar → Genel → Aygıt Yönetimi kısmına girmelisiniz.

happy chicks emulator for iphone

Burada “Shenzhen Misi Interactive Entertainment.” seçip giriyoruz ve Mavi yazılı olan “Trust Shenzhen Misi Interactive Entertainment” seçip karşınıza gelen ekranda kırmızı butonda olan Güven’i seçin ve Ana ekrana geri dönüp Happy Chick emülatörünü açabilirsiniz artık. Kamera ve Konum Servisleri erişimine izin verin. Aktivasyon kodu isteyecektir.

jailbreaksiz oyun kurulumu

Aktivasyon kodu için Safari’ye geri dönüp emülatörü indirmemiz için bizi yönlendirdiği sekmeyi açıyoruz ve “Activation Code” yazan kısımdan kodu kopyalıyoruz.Şimdi tekrar Happy Chicks’e dönüp kopyaladığımız kodu yapıştırarak Activate butonunu seçiyoruz.

happy chicks iphone

Hepsi bu kadar, artık emülatör uygulamasını kulanmaya başlayabiliriz. Arama kısmından istediğiniz oyunu aratıp yükleyebilirsiniz. Resimli anlatımdan zorlanan arkadaşlar için Videolu anlatımı izleyerek yapabilirsiniz.

2 Comments

  1. zhrbtltkgl

    Iphone umda aygıt yöneticisi butonu yok.. onu nasıl halledebiliriz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir