Quiz Soru Cevap 2021 Oyunu – Binlerce Soru Telefonunda Oyna

Quiz Soru Cevap 2021 oyunu binlerce özgün sorudan oluşan eğlenceli ve eğitici bir quiz cevaplama oyunudur.

Oyunu indir ve soruları cevaplamaya başla. 8 farklı kategoride binlerce soru sizi bekliyor. Oyun; soruları cevapladıkça detaylı açıklamaları ile hem bilgine hem de genel kültürüne katkıda bulunuyor. Her sorunun üstünde ilgili görseli de bulunmaktadır. Bu görselleri inceleyerek de sorular ve cevaplarıyla ilgili ipuçları elde edebilirsin.

Ücretsiz quiz oyunumuzda tek kişilik (1 oyuncu) ile oynanmaktadır. Bu sayede başkalarını beklemeden hızlıca soruları cevaplayabilir ve kategorilerde ilerleyebilirsin.

Jokerler ile takıldığın yerlerde yardım alabilir ve zor soruları kolaylaştırabilirsin. Süre, yüzde elli şık indirme ve doğru cevap jokerleri ile bir sonraki soruya geçebilir ve yarışmaya devam edebilirsin.

Her doğru cevapladığın soru için elde ettiğin paralar ile oyun içinde bulunan evini güzelleştir ve eşyalarla doldur! Bu paralar ile joker de kullanarak ilerlemeni sağlayabilirsin.

Quiz Soru Cevap 2021 Oyunu:
– Genel kültürünü test edebileceğin ve yeni bilgiler öğrenebileceğin binlerce sorudan oluşan bir zeka oyunudur.
– Her soru için doğru cevabın detaylı açıklamaları bulunmaktadır.
– İlerledikçe oyun sertifikaları elde edebiliyorsun. Onlarca farklı sertifikayı almak için doğru cevaplarda bulunmalı ve kategorilerde ilerlemelisin.
– Elde ettiğin paralarla hem joker satın alabilir hem de evini güzelleştirebilirsin. Evini doldurmak ve güzelleştirmek için oldukça soru cevaplamalısın.

Kategoriler:
* Bilim
* Coğrafya
* Genel Kültür
* Hayvanlar Alemi
* Sinema
* Spor
* Tarih
* Teknoloji

Quiz soru cevap 2021 oyunu öğrenmenin ve soru cevaplamanın en eğlenceli hali! Eğitim, zeka, bulmaca ve öğretici bilgiler ana konusu üzerine kurulu oyunumuzda hem zor hem kolay sorular ile bilgini test edebilirsin.

Google Play İNDİR:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cnkgames.sorucevap&hl=tr
Appstore İNDİR:https://apps.apple.com/tt/app/quiz-soru-cevap/id1549530709

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir