Smart Battery Case ( iPhone Şarj Kılıfı ) ile iPhone’unuzu şarj etme

Smart Battery Case ( iPhone Şarj Kılıfı ) ile iPhone’unuzu şarj etme

Merhaba öncelikle Smart battery case nedir ? diye konuya başlıyorum Smart Battery Case, iPhone’unuzu koruyup şarj ederek aygıtınızı daha uzun süre kullanmanızı sağlar. Smart Battery Case’i nasıl kullanacağınızdan bahsedeceğim.

iPhone’unuzu kılıfınıza taktığınızda Kilitli ekranda şarj durumu görünür. Şarj durumu ayrıca, kılıfı güç kaynağına bağladığınızda veya güç kaynağından çıkardığınızda da görünür. iPhone’unuz zaten kılıfınıza takılıysa şarj durumunu iPhone’unuzun Bugün Görüntüsü’nde görebilirsiniz.

Kılıfınızı ve iPhone’unuzu şarj etme

  1. iPhone’unuz kılıfın içindeyken, iPhone’unuzla birlikte gelen Lightning – USB kablosunu kılıfın üzerindeki Lightning bağlayıcısına takın.
  2. Kablonun diğer ucunu Apple USB güç adaptörüne, adaptörü de elektrik prizine takın.  En hızlı şekilde şarj etmek için, 18 vat veya daha fazla güç sağlayan Apple USB-C güç adaptörünü kullanın.

iPhone’unuz kılıfın içinde değilken, kılıf tamamen şarj edilmişse yeşil durum ışığını, kılıf şarj ediliyorsa sarı durum ışığını görürsünüz.

iPhone XS veya iPhone XS Max için Smart Battery Case kullanıyorsanız Qi sertifikalı şarj aksesuarlarıyla Smart Battery Case’i kablosuz olarak şarj edebilirsiniz.

Smart Battery Case’inizi iPhone’unuz olmadan da şarj edebilirsiniz.

Smart Battery Case DETAYLARI

  • Smart Battery Case’i iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone XS ve iPhone XS Max ile kullanabilirsiniz. Smart Battery Case, iPhone 8 veya iPhone X ile uyumlu değildir.
  • Smart Battery Case’inizle ilgili daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa Apple Destek bölümüne ulaşın.
  • Smart Battery Case’iniz şarj olurken biraz ısınabilir. Pil çok ısınırsa yazılım, pilinizin ömrünü uzatmak için şarjı yüzde 80 ile sınırlayabilir. Smart Battery Case’iniz sıcaklığı düştüğünde yeniden şarj olmaya başlar. Smart Battery Case’iniz ve şarj aletinizi daha serin bir yere götürmeyi deneyin.
  • Smart Battery Case’iniz USB’ye bağlıyken kablosuz olarak şarj edilemez. Smart Battery Case’iniz bilgisayarınıza USB ile bağlıysa veya bir USB güç adaptörüne takılıysa USB bağlantısını kullanarak şarj olur.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir