Uygun Fiyatlarla Valorant VP Nereden Alınır?

Valorant, günümüzde en çok oynanan FPS oyunları arasında yer alan, Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan PC oyunudur. Oyun içerisinde oyuncuların ilgisini çeken birçok oyun içi içerikler bulunmakta ve bu oyun içi içerikleri Valorant Points ile satılmaktadır. Oyuncular da bu içerikleri satın alıp, oyun keyiflerini katlamak istemektedirler ancak bunu da bütçelerine en az dokunacak şekilde yapmak istiyorlar. Peki bu Valorant VP ucuz ve güvenilir bir şekilde nereden satın alınır? Gelin dilerseniz makalemizin detaylarına geçelim…

Oyun piyasaya çıktığından beri aktif bir oyuncu kitlesi tarafından oynanarak ve halen daha en çok oynanan oyunlar arasında yerini koruyarak günümüze gelmeyi başarmıştır. Bu başarısının ardında oyunun sürekli olarak güncellemeler ile desteklenmesi ve oyunun yenilenmesi ile olduğu aşikardır. Çünkü oyuncular kendini tekrarlayan oyunlardan bir süre sonra sıkılabiliyor ve oyunu oynamak istemeyebiliyorlar. Riot Games’in genel olarak tüm oyunlarından aşina olduğumuz üzere oyunları sürekli güncelleyerek oyuncuları oyunda tutmayı başarıyorlar.

İşte bu güncellemeler ile birlikte oyuna yeni içerikler de ekleyerek oyuncuların oyundan eşya satın almalarını da sağlamak istiyorlar çünkü bu şekilde oyuncular hem istedikleri görünüşler ile oyunlarını oynayabiliyorlar hem de oyun, oyuncular tarafından maddi olarak desteklenebiliyor ve oyunun sürdürülebilirliğine katkıda bulunuyorlar. Bu durumda da genel olarak satılan eşyalar VP karşılığında satışa çıkmaktadır. Oyuncuların bu oyun içi içerikleri satın alabilmesi için Valorant VP’ye ihtiyacı var. Peki uygun fiyatlarla VP nereden satın alınır diye soruyorsanız sizlere Kopazar.com’u öneriyoruz!

Kopazar’dan VP nasıl satın alınır?

Öncelikle Kopazar.com’dan alışveriş yapabilmeniz için üye olmanız ve üye girişi yapmanız gerekmektedir. Aşağıdaki işlemleri uygulamadan önce Kopazar.com’a üye olmalısınız. Sadece birkaç dakika içerisinde kolay bir şekilde Kopazar’a üye olduktan sonra alttaki adımları takip edelim:

  1. Kopazar VP satış sayfasına giriş yapıyoruz ve burada bizi çeşitli her bütçeye uygun VP seçenekleri karşılıyor. 
  2. Bu VP seçeneklerinden bütçemize(mesela 1850 VP)  uygun olanını seçiyoruz ve bu paketi alabilmeiz için gerekli olan bakiyeyi Kopazar’a yatırmamız gerekiyor.
  3. Sağ üst kısımda bulunan “Bakiye Yükleme” alanından güvenilir ödeme yöntemleri ile gerekli olan bakiyeyi yüklüyoruz.
  4. Tekrarda Valorant VP satın alma sayfasını ziyaret ederek almak istediğimiz paketin yanında bulunan “Satın Al” butonuna tıklayarak satın alma işlemini gerçekleştiriyoruz.
  5. Satın alma işlemini tamamladıktan sonra sitenin yönlendirmesi ile Valorant VP kodumuz karşımıza çıkıyor, bilmiyorsanız tekrardan Kopazar’ın VP sayfasına giderek, oradaki yönergeleri takip edip, VP kodunuzu hesabınıza saniyeler içerisinde tanımlayabilirsiniz.

İşte Kopazar’dan VP satın almak bu kadar kolay! Kodunuzu elde ettikten sonra hemen hesabınıza tanımlayıp, istediğiniz gibi harcamaya başlayabilirsiniz!

Kopazar’dan alışveriş ayrıcalığı tabi ki sadece indirimli VP ile sınırlı değil! Kopazar’dan yapacağınız e-pin alışverişlerinizden bonus da kazanıyorsunuz! Kazandığınız bonusları da bir sonraki alışverişlerinizde ek indirim olarak kullanabilirsiniz.

Ayrıca bkz: Knight Online GB

Kopazar’ın avantajlarından faydalanmak ve e-pin satın almak için hemen Kopazar.com’u ziyaret et!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir