Vodafone EBA İnternet Mesajı

Vodafone EBA İnternet Mesajı

Uzaktan eğitime destek olarak Vodafone 8 GB bedava internet veriyor. Ancak Vodafone EBA interneti gelmedi, hatası alan bir çok abone var. Bu sorun nasıl çözülür işte detayları.

Vodafone uzaktan eğitime destek amacıyla faturalı ve faturasız abonelerine 6GB hediye internet vermektedir. EBA TRT kanallarını internetini yemeden Vodafone TV üzerinden izlenebilme kampanyasıdır.

EBA İnternet Nasıl Kullanılır?

Vodafone EBA ücretsiz 3GB + 3GB interneti sadece Vodafone TV uygulaması üzerinden kullanabilirsiniz. Tüm Vodafone TV aboneleri, TRT EBA TV İlkokul, Ortaokul ve Lise kanallarını mobil internetlerinden yemeden izleyebilirler. Otomatik olarak tanımlaması yapılan bu kullanım haklarına istinaden, müşterilerimizin farklı herhangi bir talepte bulunmasına ya da işlem yapmasına gerek yoktur.

Ücretsiz Vodafone TV Uygulaması

Vodafone TV uygulamasını ücretsiz indirip kullanabilirsiniz. Vodafone TV uygulamasını kullanmak için illa Vodafone abonesi olmanıza gerek yok. Eğer uygulamayı hala indirmediyseniz aşağıdaki linten indirebilirsiniz. Tüm TV kanallarında yayını durdurup, 24 saate kadar geri alabilir, sevdiğiniz programları kaçırmazsınız.

Daha fazla bilgi almak için https://bedavainternet.com.tr/vodafone-eba-6gb-internet-gelmedi-nasil-alinir/1504/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir