WatchOS 7 Yeni ‘Uluslararası’ Saat Yüzüyle Gelecek

WatchOS 7 Yeni ‘Uluslararası’ Saat Yüzüyle Gelecek

Apple, watchOS 7’ye muhtemelen farklı ülkelerden bayraklar gösterecek “Uluslararası” adını taşıyan yeni bir saat yüzü ekleyecek. Bu yeni saat kadranına referanslar iOS 14’te bulundu .

Bu yeni saat yüzünün kaç ülkeyi destekleyeceği ve başka özelliklere sahip olup olmayacağı henüz belirsiz. Kullanıcı başka bir ülkeyi ziyaret ederse bayrağın otomatik olarak değişmesi gibi özellikler olacağı iddia ediliyor

Bildiğiniz gibi daha önceki bir sızıntı, watchOS 7’nin, kullanıcıların Apple Watch’larına bir takometre eklemesine izin verecek yeni bir Infograph Pro saat yüzü ile geleceğini ortaya çıkardı. Kullanıcıların zamana göre hız ve mesafeyi ölçmelerine olanak tanır.

Apple ayrıca kullanıcıların saat yüzlerini AirDrop, iMessage ve diğer uygulamaları kullanarak diğer Apple Watch kullanıcılarıyla paylaşmasına izin verir. Bununla birlikte, tüm saat yüzleri, giyilebilir cihazın Nike ve Hermès varyantına özel olanlar gibi paylaşılamaz. WatchOS 7’nin paketleyeceği diğer yeni özellikler arasında Uyku takibi, Çocuk modu, Okul zamanı ve geliştirilmiş bir Sağlık uygulaması yer alıyor.

Şimdiye kadar gördüğümüz tüm sızıntılardan, watchOS 7’nin iOS 14’ten daha büyük bir yükseltme olacağı anlaşılıyor.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir