Web sitesi tasarımı nasıl olmalı?

Web sitesi tasarımı nasıl olmalı?

Studyocrea web tasarım ajansı, web sitesi tasarımlarını tamamen özgün ve müşterilerinin de beğenisini alarak yapmaktadır. Ön tasarım çalışmaları müşteriler tarafından onaylanmadan yazılım alt yapısına geçilmez. Hedef tamamen müşterinin de içine sinen bir web tasarım çalışması olmasıdır. Tasarım sürecini işin tamamlanmasına kadar online olarak takip edebilmeniz sağlayarak hatasız ve eksiksiz bir siteyi yayına hazır hale getirmiş oluyor.

Web sitesi tasarımı tüm işletim sistemleri, tablet, telefon iphone ve android gibi cihazlara ve işletim sistemlerine uygun alt yapıda hazırlandığından işletim sistemi ve tarayıcı uyumsuzluğu gibi sorunları ortadan kaldırmaktayız. Ayrıca Mobil destekli (Responsive) bir alt yapı ile tüm cihazlarda uygun ekran görüntülerine bürünebilen tasarımlarla mobil çağda sizlerinde web sitesini geride bırakmamış oluyoruz.

Web sitesi tasarımı ve yazılım alt yapısı tamamen özgün ve Studyocrea tarafından geliştirildiğinden web site işleyişini istediğiniz yönde yapılandırma imkânı sağlamaktadır. Yani web sitesini nasıl yönetmek istiyorsanız o yönde bir yönetim paneli ve site işleyişine sahip oluyorsunuz. Web sitesine ait tüm veya istediğiniz bölümlerin uygun kontrolü için esnek bir yönetim paneli oluşturmaktadır.

Yönetim paneli sayesinde web sitesi bölümlerinin düzenleme, silme, ekleme işlemleri online olarak en basit yollarla yapabilmeniz sağlanıyor.

Web siteniz tamamlandıktan sonra Google Adwords reklamları, Sosyal Medya Reklamları ve hesap yönetimleri için ücretsiz danışmanlık ile hizmet veya ürünlerinizi doğru kitlelerle tanıştırmanızda destek oluyor.

Web sitesi tasarımı, Google başta olmak üzere arama motorlarına tamamen uyumlu hazırlanmakta ve web sitesi ile ilgili site içi SEO optimizasyonu hedeflenen anahtar kelimeler ile sitenize entegrasyonunu sağlamaktadır.

Web sitesine ait yazılım alt yapısı iş tesliminde tarafınıza teslim edilmektedir. Çünkü sadece size özel oluşturulmuş bir web sitesi tasarımı hazırlanmakta.

Web tasarım hizmetimizde herhangi aylık veya yıllık bir yazılım bedeli alınmamaktadır.

Gelişmiş yabancı dil yazılım alt yapımız ile web site ziyaretçileri sitenizde kaybolmadan kendi dillerinde gezinebilmelerini sağlıyoruz. Örneğin web sitenizde alt sayfalarda dil değişimi yapıldığında ana sayfa yerine bulunduğu sayfada kalarak istenilen dile geçiş yapmış olunmaktadır.

Ayrıca web tasarım hizmeti alan tüm müşterilerine 1 yıl boyunca ücretsiz web hosting, alan adı, teknik destek ve web sitesi ile ilgili içerik güncelleme desteği sağlamaktadır. Yani web siteniz tamamlandıktan sonra sizi kesinlikle yalnız bırakmıyor.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir