Xiaomi Redmi Note 7’nin fiyatı ve özellikleri belli oldu!

Xiaomi Redmi Note 7’nin fiyatı ve özellikleri belli oldu!

Xiaomi, geçen hafta tanıttığı yeni akıllı telefonu Redmi Note 7 için ön siparişleri almaya başladığını açıkladı. Xiaomi Redmi Note 7 ilgi çeken noktası 48 MP’lik kamerası ve 150 dolarlık fiyat etiketi olması idi ve Şirket yeni telefonu için 2 haftada 1 milyonluk satış hedefi koyması oldukça yankı buldu.

Önümüzdeki aylarda hem aracı firmalar hem de resmi kanaldan Türkiye’ye gelmesi beklenen telefon, içini gösteren detaylar ile gündemde. İçine diğer akıllı telefonlar gibi arka cam bölümü açılarak girilen model, burada büyük bir sürpriz oluşturmuyor.

Fakat bağlantı parçası rahatlıkla çıkartılabilen telefon, görüldüğü üzere standart vidalar kullanıyor. Genel olarak tamir edilebilirlik oranı yüksek görülen Xiaomi Redmi Note 7, fiyat performans oranıyla sınırların zorlandığı bir noktada yer alıyor.

Xiaomi Redmi Note 7 Fiyatı ve özellikleri

Xiaomi Redmi Note 7 , 3 GB RAM’li sürümü için 999 Çin Yuanı (~808 TL); 4GB RAM’li sürümü için 1199 Çin Yuanı (~970 TL); 6GB RAM’li versiyonu için ise 1399 Çin Yuanı (~1.132TL) fiyatla ön siparişe sunulmuştu

Xiaomi Redmi Note 7’de 6,3 inç 19.5:9 Full HD+ bir ekran yer almakta . işlemci olarak Snapdragon 660 ve 3 GB / 4 GB / 6 GB RAM’den bulunan telefon, 4.000 mAh gibi büyük bir pile sahip.

Bağlantı tarafında USB-C kullanan ve 3.5 mm kulaklık girişi bulunan Redmi Note 7, kamera tarafında çok iddialı görünüyor. Modelin arkasında 48 megapiksel + 5 megapiksel çiftli kamera sistemi yer alıyor.

Buradaki 5 megapiksel kamera derinlik bilgisi yakalama görevini üstleniyor. F1.8 diyafram değerine sahip Samsung GM1 sensörlü 48 megapiksel kamera, düşük ışıkta çözünürlüğü 12 megapiksel seviyesine getirerek piksel boyutunu büyütüyor ve çok güzel sonuçlar verebiliyor.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir