Yeni AirPods Max Özellikleri

Yeni AirPods Max Özellikleri

Apple birinci sınıf kulak üstü kulaklıkları olan AirPods Max’i duyurdu . Diğer tüm Apple ürünleri gibi, AirPods Max de gerçekten devrim niteliğindedir ve diğer premium kulaklıklarda bile nadir bulunan bir dizi yeni özelliği barındırır. Bu yazımızda, AirPods Max’in özelliklerinden bahsedeceğiz.

AirPods ve AirPods Pro gibi, AirPods Max de otomatik kulak algılama özelliğine sahiptir. Kulaklıkları kılıfından çıkarın, başınızın etrafına koyun ve otomatik olarak açılacaktır. Benzer şekilde, kulaklıklar çıkarılıp birlikte verilen kasaya yerleştirildiğinde, pil ömürlerini korumak için ultra düşük güç moduna geçiyor. Kulaklıklardan biri çıkarıldığında, müzik çalma da otomatik olarak duraklatılacaktır.

AirPods Max Gürültü Engelleme

AirPods Pro da Aktif Gürültü Önleme özelliğine sahiptir. Apple’ın ANC teknolojisinin AirPods Pro’da ne kadar iyi olduğuna göre, AirPods Max’te daha da iyi olacağı kesin

AirPods Max Şeffaflık Modu

AirPods Pro serisinin bir başka özelliği de AirPods Max’te var. Kulaklıklar, şeffaflık sağlayabilir, böylece çevrelerindeki ortamdan gelen sesleri de duyma olanağı tanıyor. Özel Gürültü kontrol düğmesi kullanılarak AirPods Max’te ANC ve Şeffaflık modu arasında hızla geçiş yapılabilmeyi sağlıyor

Uzaysal Ses Apple, iOS 14 güncellemesiyle AirPods Pro’ya birçok kişi tarafından kara büyü olarak nitelendirilen Mekansal ses desteği ekledi. Spatial Audio ile AirPods Max, 3 boyutlu bir alanda kafa hareketini izlemek ve sesi sanal olarak buna göre yerleştirmek için jiroskop ve ivmeölçerden gelen verileri kullanır.

Mekansal Ses Desteği

Apple, iOS 14 güncellemesiyle AirPods Pro’ya birçok kişi tarafından kara büyü olarak nitelendirilen Mekansal ses desteği ekledi. Spatial Audio ile AirPods Max, 3 boyutlu bir alanda kafa hareketini izlemek ve sesi sanal olarak buna göre yerleştirmek için jiroskop ve ivmeölçerden gelen verileri kullanır.

AirPods Max, sesleri bir alanda hemen hemen her yere yerleştirmek için dinamik kafa izleme özelliğine sahip uzamsal sesi kullanarak 5.1, 7.1 ve Dolby Atmos olarak kaydedilen içerik için etkileyici, sinema benzeri bir deneyim sunar.

AirPods Max ve iPhone veya iPad’de jiroskop ve ivmeölçeri kullanarak, uzamsal ses bir kullanıcının kafasının ve cihazın hareketini izler, hareket verilerini karşılaştırır ve ardından ses alanını yeniden eşler, böylece kullanıcı bile olsa cihaza bağlı kalır.

Digital Crown

Çoğu üst düzey kulak üstü kulaklıkta, kullanıcılar hareketleri kullanarak veya dokunmatik düğmelere dokunarak ses seviyesini ve müziği çalmayı kontrol edebilir. Apple bu sistemde Digital Crown’u kullanmayı tercih etmiş. Digital Crown’u kullanarak ses seviyesini hızla değiştirebilir, müzik parçalarını atlayabilir, aramaları cevaplayabilir veya Siri’yi etkinleştirebilirsiniz.

Hızlı şarj

Apple, ANC açıkken AirPods Max için 20 saatlik müzik çalma süresinden alıntı yapıyor. Bununla birlikte, kulaklıkları düşük güçte bulursanız, yalnızca 5 dakika şarj edebilirsiniz ve 1,5 saatlik müzik çalma sağlayacak kadar iyi olacaktır.

AirPods ve AirPods Pro’nun aksine Apple, AirPods Max’i beş çarpıcı renkte sunuyor. Buna Uzay Grisi, Gümüş, Gök Mavisi, Yeşil ve Pembe dir.

Yukarıdaki özelliklerin 549 dolarlık fiyat etiketini Hak ettiğini düşünüyormusunuz?

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir