Yeni Apple iPad Pro Çok Kolay Bükülüyor! VIDEO

Yeni Apple iPad Pro Çok Kolay Bükülüyor! VIDEO

Yeni 2018 Apple iPad Pro modellerinden birine sahipseniz  tam konusuna denk geldiniz birazdan ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız.Bildiğiniz gibi Yeni iPad Pro’da 11 inçlik model 799 dolardan başlıyor ve 12,9 inçlik versiyon 999 dolar ve üstü olarak fiyatlandırılıyor. Mobil cihazlarınızı kılıfla kullanmaktan hoşlanmasanız bile, iPad Pro’nun ne kadar kolay eğildiğini izledikten sonra bir tane satın almak isteyebilirsiniz.

Çünkü iPad Pro akıllara zarar şekilde kolay bükülüyor. JerryRigEverything kanalı  tarafından paylaşılan bir video bunu açık şekilde ortaya koyuyor. Hatta cihazın yanında satılan 129 dolarlık ikinci nesil Apple Pencil aksesuarı da kolayca eğiliyor. En belirgin çözüm tableti veya kalemi bükmemek.

Ancak, yeni tabletlerini bir sırt çantasına koyan bazı iPad Pro sahipleri tarafından yapılan şikayetlerde cihazlarında fark edilebilir bir bükülme olduğunundan bahsediliyor. Diğerleri ise yeni iPad Pro modellerinin gövdenin dışına doğru eğildiğini iddia ediyorla ozaman gelin yeni ipad pro’nun bending test videosunu izleyelim.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir