Yeni iPhone 12 5 renkte Seçeneği – Hangi Renk iPhone 12 Satın Almalıyım?

Dün Akşam Tanıtılan iPhone 12 ile birlikte 5 adet farklı renk geldi. Bu çok seçenek sizin kafanızı karıştırabilir eğer sizde yeni bir iPhone 12 almaya karar vermişseniz ve depolama kapasitesini düşündükten, bir sonraki soru hangi renk iphone 12 almalıyım? .

5 harika seçenek arasından nasıl seçim yapmak istersiniz? Öğrenmek için okumaya devam edin.iPhone 12 beş renkte geliyor: siyah, mavi, yeşil, kırmızı ve beyaz. Bu bilgiler Apple’ın etkinliğinden kısa bir süre önce zaten sızdırılmıştı.

İşte iPhone 12 Pro ve Pro Max için aralarından seçim yapabileceğiniz tüm yeni renkler;

iPhone 12 – Siyah Renk

Siyah, en klasik iPhone rengidir ve her şeye uyan varsayılan kolay bir seçimdir. Apple, şimdiye kadar ürettiği neredeyse her iPhone’un siyah bir versiyonunu sattı.

iPhone 12 – Mavi Renk

Mavi iPhone 12 daha koyu bir mavi, ancak iPhone 12 Pro’nun siyaha yakın değil. Mavi, ilginç olacak kadar farklı olan sağlam, klasik bir seçenektir.

iPhone 12 – Kırmızı Renk

Her zamanki gibi kırmızı, mevcut en cesur iPhone rengidir. Neon değil ama göz alıcı görünüyor

iPhone 12 – Yeşil Renk

Yeşil pastel ve sade, geçen yılın nane yeşilinden biraz daha açık. Açık renk kolayca çizik gösterebilir, ancak net bir durum tonu göstermenin mükemmel bir yoludur.

iPhone 12 – Beyaz Renk

Son olarak, beyaz, klasik bir iPhone rengi olarak siyahla karşınızda.Beyaz hafif, temiz ve Apple’ın minimalist, tasarımsal estetiğiyle çok uyumlu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir