Yeni iPhone 12 Pro’nun en iyi 5 özelliği

Yeni iPhone 12 Pro’nun en iyi 5 özelliği

Hepinize merhaba bu yazımızda sizlere Apple’ın son amiral gemisi iPhone 12 Pro’nun en iyi beş özelliğini listeledik.

Hızlı 5G

İlk bahsedeceğimiz özellik tabiki 5g desteklemesi çünkü bu ilk 5g destekli iPhone. Eğer 5g destekleyen lokasyonda iseniz dakikalar yerine saniyeler içinde dosya indirmek, film izlemek veya oyun oynamak olsun, 5G, işleri herkesten daha hızlı yapabilirsiniz.

Hızlı İşlemci

iPhone 12 Pro, Apple’ın bugüne kadarki en hızlı işlemcisi olan A14 Bionic ile birlikte geliyor. Yalnızca uygulamaları ve oyunları her zamankinden daha hızlı yüklemenize yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda yeni iPhone 12 Pro’nun tüm yeni fotoğrafçılık yeteneklerini de kullanacak. Yeni işlemciyi kullanmak, Apple’ın çektiğiniz fotoğrafları daha iyi anlamasını sağlar, bu da sizin için daha iyi fotoğraflar anlamına gelir.

Yeni kameralarla daha hızlı otomatik odaklama

pple iPhone 12 Pro, telefonun arkasında üç adet 12 megapiksel kamera, ön tarafında 12 megapiksel kamera ve bir LiDAR tarayıcı içerir. Bu yıl tüm kameralar, karanlıkta fotoğraf çekmenizi sağlayan Akıllı HDR 3, Derin Füzyon, Portre modu ve Gece Modu gibi tüm akıllı fotoğraf özelliklerine sahip. Ve bu LiDAR tarayıcı sayesinde, otomatik odaklama da süper hızlıdır.

Daha Sağlam ekran (Seramik Kalkan)

Apple bu yıl tasarımını değiştirdi ve bu, yeni iPhone’un her zamankinden daha sağlam olduğu anlamına geliyor. Aslında dört kat daha zor. Bu kısmen Apple’ın kullandığı Seramik Kalkan adlı yeni bir malzemeye bağlı. Teknik hale gelirsek, cam bile değil, şeffaf olan nano seramik kristaller. Deli değil mi? Sonuç, siz daha bir kasa açmadan önce süper koruyucu bir telefon.

Daha hızlı şarj

Yeni iPhone 12 Pro ve yeni MagSafe şarj aksesuarı şarjı ile daha hızlı ve daha kolay hale geliyor. Tek yapmanız gereken kablosuz şarj cihazını arkaya takmak (mıknatıslı) ve şarj oluyorsunuz. MagSafe, standart kablosuz şarj pedlerinin iki katı hızda şarj olur ve daha da iyisi, yerine kilitlendiği için, şarj edilmediğini fark ettiğinizde telefonunuzu elinize almazsınız.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir