Yeni iPhone’lar, Apple Watch ve AirPods’ları şarj edecek iddiası

Yeni iPhone’lar, Apple Watch ve AirPods’ları şarj edecek iddiası

Hepimizin artık alıştığı kahin ahtapot paul benzeri tahminleri ile meşhur olan Ming-Chi Kuo tarafından aktarılan bilgiye göre Apple, Galaxy S10’larda kullanılan (Integrated Device Technology) kablosuz güç transferi teknolojisinin benzerini yeni iPhone modellerinde kullanacak.

Ming-Chi Kuo tarafından ortaya atılan söylentilere göre Apple, bu yıl tanıtacağı iPhone modellerinde Samsung’un Galaxy S10’larda kullandığı Integrated Device Technology’ye benzer bir kablosuz güç transferi teknolojisi kullanacak. Bu teknoloji sayesinde yeni iPhone’ların kablosuz güç transfer modunu açtıktan sonra Apple Watch ya da AirPods’u iPhone’un arkasına koyarak şarj edebileceksiniz.

Kablosuz güç transfer özelliğini ilk kez geçtiğimiz yılın son çeyreğinde Huawei Mate 20 Pro’da görmüştük. Huawei, Qi kablosuz şarj destekleyen herhangi bir cihazı Mate 20 Pro’nun arkasına koyarak şarj etmeyi mümkün kılıyordu. Apple bu teknolojiyi yeni iPhone’larda kullanacağını ifade eden chi kuo Apple Watch ya da AirPods’u iPhone’un arkasına koyarak şarj edebileceğimizi iddia ediyor bekleyip göreceğiz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir