Yeni Nesil iMac’ler Türkiye’de de Satışa çıkarıldı

Yeni Nesil iMac’ler Türkiye’de de Satışa çıkarıldı

Merakla beklenen Apple’ın  bilgisayarları iMac’ler, en son 2017 yılında ciddi bir evrim geçirmişti. Son Sürümde ise oldukça ciddi değişiklikler var. İlk göze çarpan değişiklik ise cihazların işlemcilerinde oldu

8. ve 9. nesil işlemcilere geçen yeni iMac’lerin özellikleri göz önüne alındığında çok ciddi bir atılımla karşı karşıyayız. Hepsi bir arada modellerden olan iMac’lerin iki adet 21.5 inç ekrana sahip modeli bulunuyor. Her ikisi de retina 4K ekranlı olan bu cihazların ilki, temel modelinde 8. nesil Core i3 işlemci, 1 TB HDD, 8 GB RAM ve 2 GB Radeon Pro 555x ekran kartına sahip olarak üretildi. Başlangıç fiyatı 9.399 TL olan bu bilgisayarı tabii ki özelleştirmek ve geliştirmek mümkün.

27 inç monitöre sahip cihazlara baktığımızda ise seçeneklerin sayısının üçe çıktığına şahit oluyoruz. 8 GB RAM, 4 GB Radeon Pro 570x ekran kartı ve 1 TB Fusion Drive ve 8. nesil i5 işlemciye sahip olan cihazın fiyatı 12.999 TL. 14.599 TL’lik varyantta ise ekran kartı olarak 4 GB Radeon Pro 575x tercih edildi.

Bu kategorideki en pahalı iMac modeli ise 9. nesil Core i5 işlemciye sahip. 8 GB Radeon Pro 580x ve 8 GB RAM’e sahip olan cihazın hafızası da 2 TB Fusion Drive’dan oluşuyor.

Tabii ki bu modeller başlangıç seviyesi modelleri ve isteğe göre özelleştirilmeleri mümkün. 27 inçlik cihazların en pahalısını 9. nesil Core i9 işlemci, 64 GB RAM, 8 GB Radeon Pro Vega 48 ekran kartı ve 2 TB SSD hafızaya sahip bir konfigürasyona çektiğinizde cebinizden 40.599 TL çıkması gerekecek.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir