iOS 10.1 Güncellemesi Yayınlandı

iOS 10.1 Güncellemesi Yayınlandı

Apple an itibari ile iOS 10.1 Sürümünü yayınladı Geçtiğimiz hafta 5. betası yayınlanan iOS 10.1 ile hata düzeltmeleri ve peformans güncelleme ile gelen düzenlemeler olarak söyleyebiliriz tabi iPhone 7 plus kullanıcılarını sevindiren bir özellikte iOS 10.1 ile geliyor nedir bu yenilik ?

Gelişmiş portre modu bu güncelleme ile birlikte telefonunuza yüklenecek bu özellik ile seçtiğiniz obje dışındaki herşeyi bulanıklaştırıp resinlere derinlik katabileceksiniz. iOS 10.1 güncellemesini telefonunuzun Ayarlar – Genel – Yazılım güncelleme bölümünden hemen indirebilirsiniz. Gelişmiş Portre modunu aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Daha fazla ipucu ve bilgiler için bizi takip etmenizi ve bu ipuçlarını hızlıca öğrenmek için iPhone haber uygulaması olan iHaber iOS uygulamamızı indirmeyi ihmal etmeyin değerli okuyucular.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir