iPhone Zil Sesi Nasıl Yapılır ( Kolay Yöntem)

Merhaba Arkadaşlar sizlere iPhone telefonumuz için zil sesi atma yönteminin en basit yöntemini göstereceğiz ,bilindiği gibi iTunes üzerinden zil sesi atma olayi biraz uzun sürebiliyor bizde iTools uygulaması ile zil sesimizi nasil kolayca iPhone ‘a aktaracağımızı anlatacağız

Öncelikle iTunes kurulu olan bilgisayarimiza iTools uygulamasini da kuruyoruz iTools bilmeyenler için kısa bilgi vereyim iTools iPhone için tasarlanmış çok kullanışlı ve hızlı dosya  yöneticisidir.

iTools uygulamamizi indirdik ve artık zil sesi atma yöntemlerini aşamali bir şekilde anlatalim;

Eğer elinizde m4r uzantili ses dosyasi yoksa size harika zil sesi arşivleri olan site Audiko yu önerebilirim buradan indirmiş olduğunuz m4r uzantili zil seslerini iTools sayesinde Usb ye dosya atar gibi telefonumuza rahatca atacağız eğer elinizeki mp3 ü kesip atmak istiyorsaniz şu ;

 

iTools programını açtıktan sonra, cihazımızın bilgilerinin hemen altında 4 adet buton yer alıyor, Bunlardan ikincisi olan “Make A Ringtone” butonuna basıyoruz.

Açılan ufak pencerede “Choose” butonuna basıp zil sesi yapmak istediğimiz parçayı seçiyor ve “Aç” diyoruz.

Uygulama çok kısa bir sürede seçtiğiniz parçayı yüklüyor ve parçayı çalmaya başlıyor. “Choose” butonunun hemen altında yer alan seçenekleden yapmak istediğiniz zil sesinin aramalar için mi yoksa mesajlar için mi olmasını istediğiniz seçiyorsunuz.

Seçtiğiniz parçanın istediğiniz kısmına geldiğinizde “Set Start” butonuna basarak zil sesinizin başlangıç anını belirliyorsunuz. Ardından aramalar için40 saniye, mesajlar için 25 saniyelik süre içerisinde zil sesinizi sonlandırmak için “Set End” butonuna basıyorsunuz.

Başlangıç ve bitiş noktalarını belirledikten sonra kontrol amaçlı “Preview”butonuna basıyoruz ve düzeltme yapmak istersek sol tarafta yer alan sürelerin sağında yer alan oklarla ince ayar yapıp “Save and Import”butonuna basıyoruz.

“Save and Import” butonuna bastıktan sonra birkaç saniye içerisinde zil sesi cihazımıza atılmış oluyor.

işte iPhone’umuza zil sesi atmak bukadar basit 🙂 iTools programini indirmek için Tıklayınız

iTools indir

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir