iPhone Ekranım Kırıldı, Ne yapmalıyım? Garanti Kapsamı ve Değişim ücretleri

iPhone Ekranım Kırıldı, Ne yapmalıyım? Garanti Kapsamı ve Değişim ücretleri

Merhabalar gelen mail ve sorular üzerine size iPhone ekran değişimi hakkında bir mini bir yardımcı rehber hazırlamak istedim. iPhone cihazın başına en fazla gelebilecek bir kaza ve sonucunun telefonun fiyatına eş bir büyüklükte sıkıntı yaratacağı durum adı iPhone ekranının kırılması. ile karşı karşıya iseniz doğru yazıdasınız.

Öncelikle düşünün ki iPhone Xs Max’i, iPhone 8 Plus’ınızı yada iPhone X’inizi yere düşürdünüz ve ekran kırıldı. Böyle bir durumda yapacağınız şey şüphesiz yetkili bir servisin yolunu tutmak olacaktır.Tabiki başlıkta belirttiğim soru Garanti kapasımına girer mi ekran kırılması sorusunun cevabı : telefonun ekranının kırılması garanti kapsamında değildir kullanıcı hatası olarak belirtilir.

Yetkili servis ekranınızın durumuna göre 2000 TL’ye yaklaşan rakamlarda bir fatura çıkartacaktır. Bu ücreti ödemeniz halinde sadece kırık/bozuk ekranınız değiştirilecektir.

iPhone ürününüzün ekranı kırıldığında, garantiniz de varsa,aşağıdaki fiyatlardan (Sadece ekran onarımı) ekran değişimi yaptırabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi Apple Zorlu Center ve Akasya Avm Center’da bulunan Reatil Store’lar yukarıdaki tarifeye uyarken, diğer Apple servisleri 50- 150 lira daha fazla ücret talep edebiliyor. Randevu almayı unutmayınız randevu alma yöntemini öğrenmek için yazımıza bakabilirsiniz. Apple store randevu nasıl alınır ? Umarım ekranınınız kırılmaz ve bu yazıyı okumak zorunda kalmazsınız.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir